tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kisaviikonlopun jälkeen

Meillä oli jännittävä viikonloppu! Olin seuraamassa muodostelmaluistelun SM-kisoja Espoossa. Tyttäreni luistelee paikallisen seuran muodostelmajoukkueessa ja lyhytohjelman jälkeen olimme ihan mitallin syrjässä kiinni, lopputuloksissa tiukan kisan jälkeen olimme viidensiä, ei hullummin! Kyllä saa äiti olla ylpeä tyttärestään ja koko joukkueesta! Tottakai minunkin oli oltava kisakatsomossa.Tyttäreni joukkuekaveri pongasi minut heti ... sun äitihän istuu tuolla! Katso nyt, se on se, joka kutoo!

Hullu huivivuosi jatkuu ja tässä äidilleni syntymäpäivälahjaksi menneet huivit. Ensimmäisenä Karen Noen Japonica Rainbow-langasta tehty Lumi-huivi. Lanka on villa-silkki-sekoitetta ja suorastaan soljui puikoilla.
Malli: Lumi-huivi
Lanka: Karen Noe Japonica Rainbow
Menekki: 70g
Puikot: 5mm Knit Pro pyöröt


Huivi uudella omistajallaan!Toinen lahjahuivi on vähän isompi eli Minttumaari-huivi. Huivi oli oikeastaan tilaustyö, sillä väri sopii täydellisesti jo aiemmin hankitun juhlavan kesämekon kanssa.


Malli: Minttumaari
Lanka: Novita Bambu
Menekki: 170g
Puikot: 5mm Knit Pro pyöröt


Onnellinen huivinomistaja!

Äitini tykästyi kovasti molempiin huiveihin. Punaiset palmikkosukat menivät jo alkuvuodesta äidilleni, mutta hänen pyynnöstään kuvattiin myös nämä sukat.

Palmikkosukat


Lahjahuivien saaja on myös käsityöihmisiä eli ei ole omena kauaksi puusta pudonnut!


Äidin tekemää!

 
HHV9 on pingottamista vaille valmis, HHV10 tuloillaan ja HHV11 jo ajatuksissa ....

2 kommenttia:

  1. Kauniita huiveja, molemmat! Hauska sattuma, kumpikin huivimalli kuuluu suosikkeihini. Hurjaa vauhtia huivittelet siellä! Itselläni on pikkutöitä ollut puikoilla, eikä seuraavaa huivimallia ole vielä keksitty...

    VastaaPoista
  2. Ihania huiveja! Kivaa kun olet ilmestynyt myös blogilistalle niin minäkin huomaan käydä täällä vierailemassa.
    Onnittelut tyttärelle hyvästä saavutuksesta ja terveiset myös äidillesi, joka sai viimeni sut tämän blogin laittamaan:-)

    VastaaPoista