tiistai 22. maaliskuuta 2011

Ensi syksyn muoti?

Tämä ei ole muotiblogi, eikä sellaiseksi koskaan tulekaan! Pukeutumisfilosofiani on yksinkertainen. Otan hyllystä päällimmäisen puseron ja laitan hameen päälle tai farkut jalkaan ja menoksi. Pääasia on, että vaatteet ovat mukavia päällä. 

Olen joko etuajassa tai sitten totaalisen myöhässä, en vaan tiedä kummin on käynyt. Tyttäreni ovat sitä mieltä, että olen so last season, mutta omasta mielestäni ennakoin jo tulevaa syksyä ja nimenomaan syysmuotia, nimittäin omaa syysmuotiani. Eilen valmistui Ruska-liivi. Mallin olen kehitellyt omassa päässäni ja nimen liivi on saanut kauniista syksyisestä väristään. Liivi on neulottu ylhäältä alas kaksinkertaisella helmineuleella, hihat ovat 2o2n joustinneuletta. Kaulukseen ja etureunoihin poimin silmukat jälkikäteen ja neuloin senkin 2o2n joustinneuleena. Ruska-liivi on ennen kaikkea mukava päällä ja tokihan tätä voi jo keväälläkin käyttää, vaikka värimaailma viittaakin syksyyn. Langan löysin Susun antoisasta löytölaarista.Malli: Ruska-liivi, oma sovellus, neulottu saumattomasti ylhäältä alas
Lanka: Adriafil New Zealand
Menekki: ~470g
Puikot: 6 mm Knit Pron pyöröt

Viime syksynä kävimme äitini kanssa Oulun Kädentaitomessuilla ja äitini bongasi tämän mokkanahkaisen soljen. Hän halusi antaa sen minulle, koskapa se hänen mielestään kuuluu tyyliini (tai tyylittömyyteeni). No sehän istuu tähän liiviin kuin nenä päähän tai napa mahaan ;-)


Oma napa


Olen myös tikuttellut perussukkia. Nämä miesten sukat annoin eilen uudelle omistajalleen. Jos ei enää tälle keväälle käyttöä ole, niin ensi syksynä kun pakkaset taas tulevat, niin käyttöön pääsevät.Malli: Perussukat, koko 42
Lanka: Novita 7-veljestä raita ja Novita 7-veljestä
Menekki: ~100g
Puikot: 4 mm sukkapuikot

Plussan puolella on ilmoja pidellyt, mutta lunta riittää näillä seuduin vielä ihan kaivettavaksi asti ...


Emmin työntäyteiset terveiset!

4 kommenttia:

 1. Kaunis liivi:) Ihan selvästi ensi syksyn muotia:) Ja tuo solki sopii siihen todella hyvin!
  Minulla ainakin kuluu villasukkia entiseen tapaan, taidan tosin käyttää kesälläkin yhtä sujuvasti;) Kauniit on tekemäsi sukkaset:)
  Emmille terveisiä takaisin:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana liivi! Ja tuo solki sopii tuohon erinomaisesti.

  VastaaPoista
 3. Kiva liivi ja olen samaa mieltä edeltäjieni kanssa, että solki kruunaa sen. On kuin piste i:n päällä. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis liivi, ja todella ihana väri. Kuuluu mun lempiväri sarjaan. Ja kiitos sukkakommenteista. :)

  VastaaPoista