keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Aaltopitsihuivi

Yksi keskeneräinen projekti, joka on matkakässynä kulkenut jo kuukauden päivät, valmistui viime viikolla. Tosin pingotuksesta se pääsi vasta tänä aamuna. Tämä on hullun huiviprojektini 10. huivi, joten vähän ollaan aikataulusta jäljessä. HHV10 on Dropsin Alpacasta perinteisesti tehty kolmiohuivi, jossa on aaltopitsikuvio. Ohjetta tähän huiviin ei tietenkään ole, vaan omasta päästä olen taas säätänyt.


Malli: Kolmiohuivi, oma säätö
Lanka: Drops Alpaca, musta 
Menekki: 150 g eli 3 kerää
Puikot: 5,0 mm Knit Pro

Huivi on aika iso, mutta mittoja en ole ottanut. Viimeisillä kerroksilla silmukoita oli tuskastuttavan paljon ja pääteltävää riitti. No, aamuisessa auringonpaisteessa kuvio näyttää mielestäni kauniilta, vaikka tekovaiheessa jo epäilinkin ideani toimivuutta.Vielä pingotusvaiheessa en tiennyt tykkäänkö tästä vai en. Vasta kun nakkasin mokoman huivin hankeen, on se mielestäni ihan OK!
Lisää huiveja on jo tulossa. Huivi nro 11 on pingotuksessa ja HHV12 puikoilla, joten tarkoitus on kiristää tätä hullun huivivuoden tahtia! Stressiä en tästä kuitenkaan meinaa ottaa!

2 kommenttia:

  1. Katselin läpi kaikki nuo edellisetkin huivisi ja nämä sinun itse suunnittelemasi on kyllä kauneimmat. Ohjeitten seuraaminen on minustakin tosi tylsää ja itse suunnittelemalla saa ihan oman näköisensä. Minä vaan en ole uskaltanut vielä mitään tämmöistä isompaa yrittää ilman ohjeita. Sinulta se käykin, kun olet noin taitava neuloja .

    VastaaPoista