torstai 31. maaliskuuta 2011

HHV11 Annis

Hullun huivivuoden projekti nro 11 on Annis-huivi ilman nyppyjä. Lankana käytin Regia Lacea, jota meni tähän huiviin vajaa 1/2 kerää.Malli: Annis, nypytön
Lanka: Regia Lace
Menekki: noin ~50g
Puikot: 5,0 mm Knit Pro pyöröt

Mielestäni tämä Regia Lace ei ole mitään maailman ihaninta lankaa. Tai ainakin kudottaessa jokin tökki, en vaan ole analysoinut mikä. Nyt pitää sitten miettiä, mitä tekisi jäljellä olevalla langalla. Sitä kun on vielä 2 ja puoli kerää jäljellä. Alunperin ajattelin tehdä tästä langasta myös tunikan, mutta saa nähdä toteutuuko se idea koskaan. Ainakin nyt tuntuu, etten vähään aikaan tähän lankaan koske.Niin ja ei tämä huivikaan nyt ihan oikea Annis ole, kun siinä ei ole niitä nyppyjä. Mutta en edelleenkään pidä nypyistä enkä niiden tekemisestä.Tämä on muuten ensimmäinen pitsihuivi, josta tyttäreni tuumasi, että aika kiva huivi! Eli ei sittenkään paha!
 
Huivittelemisiin!

8 kommenttia:

 1. Ihana ja kaunis Annis on kuvissa ja samoin tuo aaltopitsihuivi! Sinulla on hyvä "huiviputki" menossa. Taisi olla samaa lankaa, josta kudoin Revontulihuivin viimetalvena, enkä tykännyt langasta ollenkaan, väri oli ainoa hyvä puoli.
  Huivittelemisiin!

  VastaaPoista
 2. Annis meni tyttärelle, aaltopitsihuivin taidan pitää itse. Juu, huiveja pukkaa, just pingotuksesta otin Arroyon, toinen vähän mukaeltu Arroyo on puikoilla, samoin puikoilla on myös Minttumaari ... Yritän jossain vaiheessa linkitellä HHV-sivuille ...

  VastaaPoista
 3. Kyllä niin kaunis Annis-huivi täällä.
  Terkuin:Intsu

  VastaaPoista
 4. Minun blogissani olisi sinulle haaste:)

  VastaaPoista
 5. Nätti Annis. Kuka nyt semmoisia nyppyjä viittis nypertää. Oma Annikseni on edelleen ajatuksen tasolla... Mä kyl tykkäsin tuosta langastakin.

  VastaaPoista