maanantai 2. toukokuuta 2011

HHV20 Revontuli

Niin huivihan se seuraavana puikoilta tipahti, oikein arvasitte. Ja arvaatteko mitä, se oli ensimmäinen tekemäni Revontuli! Huivi on ollut pitkään tehtävien töiden listalla, mutta aina on mukamas joku muu homma tai malli ajanut sen ohi, mutta nyt se sitten on viimein tehty. Ja arvanette varmaan, ettei se tule jäämään viimeiseksi!


Malli: Revontuli
Lanka: Lana Grossa Meilenweit solo tono
Menekki: ~100g
Puikot: 5,0 mm Knit Pro pyörötTämä huivi jäi vähän ohjetta pienemmäksi, koska lanka loppui (taas kerran) kesken. No onhan mulla tietenkin lankaa ihan omiksi tarpeiksi, mutta juuri tätä lankaa ei ollut kuin yksi kerä ja sen käytinkin sitten tarkkaan. Jäljelle jäi aika pieni nöttönen (muutama metri), mutta pistän sen pätkän talteen, sillä eihän sitä tiedä milloin sitä saattaa tarvita... (muistatte varmaan sen sitruunan, joka pelastui)On mulla suunnitteilla ja tekeillä muutakin kuin huiveja. Aloin kutomaan tunikaa, mutta purkuun menee tuo tekele. Tunika on makuuni liian värikästä ja raitasta, joten tunikana se jäisi käyttämättä.Täytynee pistää mietintämyssyyn, mutta eiköhän näistä langoista ajan myötä jotain synny. Kutomistuntuma tässä langassa on mainio.

 

5 kommenttia:

 1. Huh, huh huivivauhtia!
  Reveontuli on kaunis ja hauska neuloa. Tein niitä aika monta aikoinaan, mut sen jälkeen, kun hautasin kissani omassa revontulessani, en huivimallia ole pystynyt tekemään. Mutta ihailen edelleen toisten revontulia.

  VastaaPoista
 2. Hitsi kun alkoi heti revontulihuivituttamaan. Mulla on niitä ennestään tehtynä täyskymppi mut tykkään mallista tosi paljon. Naurattaa kun puodissa kaikki sanoo sitä lepakoks ja tuossa sun huivissa värikin on siihen ihan osuva:-)

  VastaaPoista
 3. Ihana huivi ja mitkä uskomattomat värit, niin revontulet!

  VastaaPoista