maanantai 23. toukokuuta 2011

Harmaaseen arkeen

Harmaa arkeni alkoi poikkeuksellisesti jo sunnuntaina iltapäivästä, kun talkoilimme taas aika rupeaman. Tällä kertaa kyseessä oli messujen loppusiivous ja tuli sitten taas kerättyä vähän roskia. Ei sitä olisi taaskaan uskonut, kuinka paljon sitä siivottavaa riitti. Vaikka yöunistani en halua tinkiä, niin pään sain tyynyyn vasta maanantain puolella.

Kaikista talkoiluista ja monista keskeneräisistä projekteistani huolimatta, olen saanut jotain valmistakin aikaan käsityörintamalla. Uusin tulokas Hulluun Huivivuoteen valmistui. Huivi on kulkenut käsilaukussani matkaneulomuksena jo jonkin aikaa ja omassa hulluttelussani tämä on järjestyksessään jo 23 huivini! 
Malli: Arroyo (modified)
Lanka: Lana Grossa Meilenweit solo tono
Menekki: noin ~80g
Puikot: 5,0 mm Knit Pro pyörötMinusta tässä huivissa on aivan ihana väritys. Huivi on sävyiltään kauniin harmoninen ja materiaalikin on ihan tavallista sukkalankaa, joten tätä huivia voi huolettomasti käyttää vaikka joka päivä.


Tämä huivi siis sopii hyvin tähän harmaaseen, tavalliseen arkeen ja useimpien takkieni ja jakkujeni pariksi. Huivi pääsee siis ahkeraan käyttöön!10 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon tästä huivista.

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi taas puikoiltasi tipahti! :)

  VastaaPoista
 3. merhaba güzel bir şal ellerine sağlık.

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi ja värit ovat kauniin hillityt :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis :) Ja aivan ihana blogi sulla. Olen täällä käynyt katselemassa, kun kaverin kanssa manattiin, että ihania kolmiohuivien ohjeita ei meinaa oikein mistään löytyä :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis huivi, ja aivan upean värinen. Jotkut ne osaa näitä kauniita huiveja ja tehdä.

  VastaaPoista
 7. Kaunis "arki"huivi. Kyllä tuo juhlaankin kelpaisi ;) Kunnioitettavan määrän huiveja oot kyllä saanut tehtyä!

  VastaaPoista