lauantai 21. toukokuuta 2011

KYH (=Nyt Tää Sekos) ja tunnustus

Tästä tulee sitten pitkä postaus, jos ette lukea jaksa niin kuvat puhukoon puolestaan! Ja varoituksen sana, loppuun asti ei välttämättä herkkähermoisten kannata edes lukea, sillä heikompaa saattaa alkaa hirvittämään...

 En ole ihan toimettomana ollut vaikka päivityksiä blogiin ei ole viikoon tullutkaan. Neulonut ja virkannut olen aina, kun olen ehtinyt ja jaksanut. Torstaina töiden jälkeen tosin nukahdin kutimen ääreen, joten väsynyt olen todistettavasti ollut! Se on tämä normaali arki eli päivätyö, pihahommat sekä kaikenlainen harrastustoimintaa tukeva talkoilu, jotka tuntuvat vievän aika siivun hereilläoloajasta ja yöuni on taas semmoinen juttu mistä en tingi!

Jatketaanpa siitä mihin viimeksi jäätiin... eli sain valmiiksi Atol-laukun ja se on mielestäni aivan ihana ja koukutun malliin täysin. 


Nyt näitä laukkuja on sitten kaksin kappalein koukulla! Kumpikaan ei tosin ole vielä valmis, vaan vasta puolessa välissä. Esittelen ne sitten blogissani, kunhan valmistunevat. Mutta mutta, mitenkähän tämän nyt sanoisi ... innostuin tästä laukkuhommasta sen verran paljon, että menin ja tilata pätkäytin muutamat kassinkahvat hmm... vähänkö noloa :-) ja nyt ei auta muuta kuin virkata...
Tein työreissunkin tuossa männä viikolla ja onnekseni taas pääsin poikkeamaan suosikkikauppaani eli Susun puotiin. Ja sieltähän en ole koskaan päässyt pois ilman kantamuksia, en tälläkään kertaa! Ja tippa tuli linssiin kun puodista poistuin, sillä seuraavan kerran ehdin puotiin vasta elokuussa! Ikävä tässä tuppaa tulemaan ...Nämä ihanuudet lähtivät matkaani eli Sublimen Bamboo & Pearls, josta suunnittelin boleroa, tiedossa kun on tyttären rippijuhlat kesällä. Kashmir Artsin hamppulangoista (35% hamppua, 65% villaa) ajattelin värkätä kassin tai kaksi, sillä ainahan neito uuden kassin tarvitsee (varsinkin kun tuli hamstrattua noita kahvojakin...)

Niin ja olen saanut tunnustuksen! Sen sain sekä Mammutilta, Susulta että Roinalta. Kauneimmat kiitokseni heille tunnustuksesta!
Niin ja kiitokset kaikille Teille, jotka jaksatte blogiani lukea. Ottakaa tunnustus matkaanne!


Niin ja sitten se viimeinen eli olen varmaan seonnut ihan täysin, sillä ilmoittauduin juuri KYHiin eli vuoden 2011 Kesäyön Hullutukseen. Eli kesäkuun alusta juhannukseen pitäisi aloittaa yksi uusi neule-/virkkuutyö joka päivä! Se aloittaminen ei tule olemaan mikään ongelma, mutta kun niiden pitäisi olla valmiita heinäkuun loppuun mennessä! Mutta niinhän se menee, että ei voi voittaa jos ei koita! Katsotaan miten Ihalaiskan käy!

Niin ja sitten olisi toivottoman lankahamsterin tunnustus. Olen tässä viikon verran miettinyt, kehtaanko kellekään tätä kertoa. Käväisin nimittäin Menitassa viikko sitten ja vähänkö siellä oli ihania lankoja!!! En voinut vastustaa kiusausta ja mukaan tarttui vähän lankaa, tai lankaa ostin enemmän kuin laki sallii. Tässä osa saaliista (ne jotka matkalaukkuuni sopi, toinen mokoma odottaa kotiinkuljetusta), katsokaa ja kauhistukaa ...No, nyt on sitten lankaa ainakin omiksi tarpeiksi.  Luulisi näistä osan KYHäilyynkin päätyvän!6 kommenttia:

 1. Tuo kassi on kyllä aivan ihana <3
  Tätä sinun blogiasi lukee oikein mielellään, täällä tulee aina hyvälle tuulelle:)
  Minäkin tuohon Kyhiin lähdin mukaan, saas nähdä kuinka käy;)
  Ihania lankaostoksia olet tehnyt! Olen vähän kateellinen, kun itse en ole ole saanut ostaa lankaa nyt toukokuussa (paitsi se yksi unohdus...). Vaikka hyvää on kyllä tehnyt olla ostamatta;)
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hieno laukku! Komean kasan lankaakin olet hankkinut. Minun mielestäni langan ostaminen on aina hyvä sijoitus!

  VastaaPoista
 3. KYHäilyissä siis tavataan, sinnepä ilmoittauduin minäkin! On mitä ajatella kesäyönä.... se oli mukavaa viime vuonna. Laukku on edelleen aivan ihana....

  VastaaPoista
 4. Täs vähän vasynä kun lukee niin MULLEKIN tul tippa linssiin jos joku noin nätisti sanoo mun puodista!
  Kahvahankinnat on hienoja! Musta tuntuu, et samanlaisia tuli postissa tänään mullekin.

  Kyhäillään (sekoillaan)kimpas vaiks ei nähdäkään. Ja väripata sit porisemaan sinnekin kun kaikista talkoohommista pääset! Se oli muuten kivaa...

  VastaaPoista
 5. Pieni kyssäri tuli mieleeni, että mistä olet noita kassin kahvoja tilannut? Kun eilen metsästelin kaupoista, enkä noin kauniita löytänyt :)

  VastaaPoista
 6. Kangastukusta tilasin, nopea toimitus, edulliset hinnat, suosittelen :-)

  VastaaPoista