torstai 26. toukokuuta 2011

Järki hoi, äly älä jätä ...

KYHäilyt alkavat kesäkuun alussa ja tarkoituksena siinä on aloittaa joka päivä uusi neule juhannukseen asti. Aloituksia tulee yhteensä 25 kappaletta ja valmiita niiden pitäisi olla heinäkuun loppuun mennessä. Ja mitä tekee Ihalaiska???

Tarkoitus toki oli pienentää keskeneräisten tekeleitten kekoa, mutta tämä tyttö otti virkkuukoukun käteen ja alkoi tehdä sängynpeitettä, siis haloo??? Onko järkee vai ei? No, itsekin tiedän tähän vastauksen, mutta minkäs teet, kun taas iski Idealla. Kun näin tämän mallin, niin se kolahti heti. Idean jämälankapeittoon sain TeSalta. Tarkoitus ei ollut aloittaa tätä projektia ennen kuin joskus syksyllä, mutta kun intoa tuntuu riittävän (mutta ei välttämättä järkeä tai taitoa), niin sehän piti aloittaa tietenkin heti eikä vasta 15. päivä. Otin siis koukun käteen ja virkkasin vähän, jotta näen miltä malli näyttää ja tähän on nyt sitten päästy:
Sen verran viksu kuitenkin olen, että en sentään ottanut tätä peittoprojektia mukaan KYHäilyyn. Tai fiksu ja fiksu, miten sen nyt ottaa ... sitähän on varoiteltu etukäteen, ettei välttämättä kannata joka päivä aloittaa sängynpeiteprojektia, eikä kannata välttämättä tässä projektissa aloittaa edes sitä yhtä.

No, se hyvä puoli tässä peittoprojektissa on, että pääsen toivottavasti eroon kaikista Novitan 7-veikan jämistäni. Niitä kun on kerääntynyt yksi iso kassillinen.
Kassissa on muuten lankaa vähän reipas 3 kiloa, joten eiköhän niistä yksi peitto synny ja kaupanpäälle saattaa tulla vielä vaikkapa tyyny tai kaksi, mutta se jää nähtäväksi. Nyt kuitenkin palaan alkuperäiseen suunnitelmaan ja menen kaivelemaan keskeneräisten neuleiden kekoani ja pistän puikot suihkimaan!

7 kommenttia:

 1. Nätti peitto tulossa! Ajoitus tosin saattaa olla sellainen, että toukokuun loppu kulunee mukavasti peiton kanssa...

  VastaaPoista
 2. Onpa hauska idea! Kyllä tuolla lankamäärällä luulisi peitto syntyvän. Saatna kurkistaa tuota ohjetta itsekin... Nimimerkillä Kaapit täynnä kaikenlaisia keskeneräisiä ;)

  VastaaPoista
 3. neuloo mopsien kanssa26. toukokuuta 2011 klo 22.12

  Kivalta näyttää! KYH on hauska, osallistuin viime kesänä ja sainkin valmista jopa yli vaaditun määrän, tosin kaksi aikaavievää vaihdoin nopsempiin. Susulla riitti puuhaa blogatessa omiaan ja minun kyhäyksiäni, Sukka kyllä hoiti muutaman,omaa blogia kun ei ole. Nyt harkitsen vakavasti osallistumistani, kun ei oikein käsityöt etene. Intoa ja tekemisen iloa sinulle!

  VastaaPoista
 4. tuo malli on aika hauska :) itekkin sitä ihailin edellämainitun blogissa. Ehkäs vielä kokeilen kun kerkiän.... Tsemppistä KYHäilyyn :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis peitonalku! Eipä ole sinullakaan tekemisen puutetta lähiaikoina ;)

  VastaaPoista
 6. Hieno peitonalku! Minäkn iahilin tuota TeSan blogissa aikoinaan mut kun tuo virkkuukoukku ei millään tahdo pysyä kädessä. Multa lähti viime vuonna järki ihan kokonaan kun kyhäilin ryijyn. Tai oikeastaan se oli viisas tempaus - muuten se olis varmaan vieläkin kesken... Tänä vuonna vähän maltillisemmat tavoitteet. Hulluttelemisiin!

  VastaaPoista