sunnuntai 1. toukokuuta 2011

HHV19 Silkkiunelma

Vappuna tuli syötyä munkkeja ja juotua simaa, mutta tuli myös tikuteltua uusi huivi. Tämmöisen huivin olen tehnyt jo kerran aiemminkin. Se meni äidilleni lahjaksi. Tämän huivin esikuva on Arroyo-huivi, mutta omia muutoksia tässä on sen verran paljon, että en voi sitä mielestäni Arroyoksi enää kutsua.
Malli: Silkkiunelma, oma säätö
Lanka: BC Garn Silkbloom extra fino
Koostumus: 45% mulperisilkki, 55% merinovillaa
Menekki: ~40g
Puikot: 5,0 mm Knit Pro pyörötTässä huivissa on upea kiilto ja se aivan ihanan pehmeä. Tykkään! Harmi vaan, ettei se jää omaan käyttöön. Valokuvan malli eli tyttäreni tykästyi myös huiviin ja sinne meni sitten tämä ihanuus...Arvatkaapa mitä puikoilta seuraavaksi putoaa?

4 kommenttia:

 1. Ihana huivi! En ihmettele, että tyttäresi siihen ihastui:)
  Hmmm.. Arvaan, että seuraavaksi tiphataa puikoilta... huivi:D

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi! Ja ole iloinen, että tyttärelle kelpaa. Nythän voit tehdä itsellesi uuden:-)
  Seuraavaksi? Miten olis huivi?

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana huivi!
  Arvaas mitä mä kudon parhaillaan? Just tota samaa huivia osin omilla/osin saattaa olla sun muunnoksilla. En viittinyt alkaa suomentaa, joten käytin Anniksen ohjetta ja sileää neuletta. Ajattele, mä aloin nyt ajatella, et näitä vähän pienempiä huiveja ois helpompi lahjoitella, kun niitä iiiisoja pitsihuiveja, joita on, krhmm, vähän lahjalaatikon pohjalla. Toisaalta ei tää huivihullutus ole pahimmista päistä hullutuksia, tästähän vaan seuraa kasa huiveja...
  Huivi sullakin täytyy olla puikoilla taas.
  Huivillista toukokuuta!

  VastaaPoista