torstai 12. toukokuuta 2011

Vähän valmista paljon keskeneräisiä...

Jääkiekkoa on tullut katseltua ja samalla olen myös 'vähän' kutonut. Mitään valmista ei ole kuitenkaan syntynyt, vaan keskeneräisiä töitä pyörii pitkin olohuoneen nurkkia. Tekeillä on tällä hetkellä kaksi huivia ja pari isompaa 'tekelettä' sekä yhdet sukat. Vähän maistiaisia tarjoilen uusimmasta reissuneuleesta eli tulevasta alpaca-pumpulipilvestä, olkaapa hyvätTästä ihanuudesta laitan tarkempaa tietoa, kunhan kisat päättyy ja neule valmistuu...
Ja viikon paras juttu ... Susu ilahduttaa meitä neulojia ja huomenna on vuorossa Kashmir Artsin lankapäivä The LankakaupassaJos muistatte vielä, niin teen reissuhommia ja kierrän ympäri Suomea. Kerran kuussa käväsen myös Varsinais-Suomen suunnalla. Tällä kertaa olin sitten onnekas ja pääsen tähän happeningiin mukaan ...tai sitten tämä on telepatiaa ...?

2 kommenttia:

  1. neuloo mopsien kanssa14. toukokuuta 2011 klo 16.35

    Kaunis nuttu! Millä määrällä kartutit lankavarastoasi the Lankakaupassa?
    Onneksi jääkiekko loppuu, että pääsen neulomaan keskeneräisiäni, siis että tulee jotain normiohjelmaa minullekin. Jännitystä loppupeleihin!

    VastaaPoista
  2. Lankavarasto karttui 300 grammalla, mutta mukaan tarttui myös yhdet kassin sangat, ruusupuinen virkkuukoukku sekä nappeja. Kassi onkin jo työn alla, siis se sama kassi kuin Susulla.

    VastaaPoista