maanantai 30. toukokuuta 2011

Keko pienenee ja uusi kamera

Keskeneräisten keon purkuhommia tässä puuhastelen juuri ennen KYHäilyjä. En tiedä, kehtaanko tätä edes tunnustaa... Olen hehkuttanut tätä Ullan ylösalaisin neuleen ohjetta ja kuinka helppoa on neuloa pusero saumattomana kerralla valmiiksi ja ohjettahan mielestäni voi muunnella loputtomasti. No, tämän ensimmäisen neuleen ylösalaisin tein viime keväänä. Sain tämän neulottua valmiiksi samantien, mutta se viimeinen homma eli langanpäättely jäi tekemättä. No, nyt on sitten langanpätkät viimein päätelty ja tässä tämä ihka ensimmäiseni ylhäältä alas neulottu pusero odottaa käyttöä. 



Malli: Ylösalaisinneule
Lanka: Järbo Soft Cotton
Menekki: 300g
Puikot: 4,5 mm Knit Pro pyöröt

Se, miksi en  saanut langanpätkiä pääteltyä, johtunee varmaan siitä, että kyllästyin koko lankaan, sen väriin ja siihen, että koko ajan sai olla silmä tarkkana, että sai joka säikeen puikolle.



Ja varsin tylsähän tuo perusohje on, joten piti heti päästä säätämään, eli kauluksessa hihan suissa ja helmassa on vähän itse kehitelyä mallia. En tosin muista miten tein, mutta väliäkös sillä.



Niin, ja hommasin uuden kameran. Tavoitteena tietenkin se, että blogini kuvien laatu jatkossa paranee! Tämän postauksen kuvat on sitten otettu uudella kamerallani, mutta vielä sen käyttö vaatii hieman harjoittelua. Eiköhän homma ala jossain vaiheessa sujua ja saatte jatkossa nauttia parempilaatuisista kuvista!

 
Sekku-huivi uudella kameralla!

2 kommenttia:

  1. Hienoa että olet saanut valmista ja kaunista sellaista! Ostin eilen Dropsin Delightia (beige-harmaa-roosa), kun Dropsin langat on nyt toukokuussa tarjouksessa. Saisikohan siitä neulottua noita kauniita huiveja???

    VastaaPoista
  2. Kaunis on pusero ja nuo muutokset tekee siihen ilmettä!
    Kyllä kameroilla saa erilaisia kuvia, mutta on niissä opettelemista. Olen pian puolvuotta harjoitellut järkkärin kanssa kvuaamista ja joka päivä oppii uutta...

    VastaaPoista