sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Tiskirättikyhäilyjä

Viime kesänä kudoin muutaman tiskirätin ja ne ovat olleet päivittäisessä käytössä. Muut rätit ovat kestäneetkin, mutta Novitan Bambusta tehdyissä tiskiräteissä on reikä jos toinenkin. No, siitä langasta en enää tiskirättejä tee, tosin langan valmistuskin on lopetettu.

Nyt on sitten syntynyt pari uutta tiskirättiä kyhäilyjen merkeissä eli tässäpä ovat KYH 8 ja KYH 9.Tiskirätit on tehty SandnesGarnin Mandarin Petitistä ja odotan näiltä parempaa kestävyyttä kuin bamburäteiltä.


Tämä marjapuuronvärinen tiskirätti on tehty virkkaamalla. Virkkasin pylväitä ja kun rätti oli suurinpiirtein neliö, kiersin rätin vielä kerran ja tein simpukkpitsireunuksen ja mielestäni tästä tuli oikein nätti rätti!Tämä limenvärinen tiskirätti on kudottu kaksinkertaisella helmineuleella ja kertaalleen on reunus kierretty virkkaamalla kiinteitä silmukoita. Oikein passeli tiskirätikisi tämäkin. Nämä olivat mielestäni oikein sopivia hellepäivien kyhäilyjä ja sen verran lämmin on ollut, että olen jo villasukatkin riisunut :D

Tässä mielestäni yksi kesän kauneimmista kukista eli omena.

4 kommenttia:

 1. Kauniit tiskirätit!
  MInäpä nukuin viiemyön ilman villasukkia, eikä palellut yhtään...
  Heleää Helluntaita!

  VastaaPoista
 2. Nätit on rätit! :) Omenankukka on tosiaan yksi kauneimmista kukista!
  Oikein hyvää helluntaita Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Tiskirätit ovat kauniita! Niitä minullakin syntyy... Joskin Juhannusruusu on valmis ja samalla raivolal tein pienen korinkin!! Nyt on se kude käytetty kokonaan, onneksi! Ei koskaan enää.... :)

  VastaaPoista
 4. Kauniin väriset tiskirätit:)

  VastaaPoista