lauantai 18. kesäkuuta 2011

Jotain todella pientä ja isot kiitokset!

Meinasi tämä KYHäilyhomma sitten pissiä ja pahasti, mutta onneksi suosikkilankakauppiaani Susu pelasti tällä kertaa projektini! Sattui nimittäin niin, että kaksi näistä kyhäilyhuiveistani on aloitetettu 4,5mm Knit Pron pyöröillä ja toinen vaihtopää otti ja hajosi! En istunut päälle, enkä muutenkaan kohdellut kaltoin puikkoa, vaan siitä lähti säle irti ja sehän tökkii silkkilangassa ja pahasti. No, eipä hätiä, vaan huusin apuun Susua! Puodista ei juuri sattunut neljäpuolikasta löytymään, niin Susu-parka meni luopumaan omastaan, vaikka meilailin, ettei se tilanne sentään niin vakava ole, mutta mitäpä ei kauppias tekisi asiakkaansa puolesta ...

No, sain postissa uuden puikon ja projektit etenee ...  paluupostissa laitoin viallisen puikon Susulle ja postin mukaan jotain todella pientä eli Sekku-sukan!


Tätä Noron Sekkua jäi huiviprojektistani, sillä nämä siniset osuudet katkaisin langasta pois. Siitä Sekusta jäi sitten vähän materiaalia käytettäväksi vaikkapa avaimenperiin. Molemmat tyttäreni ihastuivat myös tähän pienen pieneen avaimenperään, joten tulee varmaan kyhäiltyä näitä pari lisää ...En tiedä olenko joku puikkojen Heavy-user, tämä kun ei ole ensimmäinen puikko, jonka olen palauttanut, vaan muistaakseni jo kolmas ja kaikki samasta syystä. Onnekseni olen aina saanut uuden tilalle. Uusi puikko tuli tällä kertaa postitse, mutta yleensä olen sentään vaivautunut paikan päälle vaihtohommiin. Tähän hätään hakureissu ei onnistunut, minä kun olen Susun puodin lähistöllä vasta elokuussa ja Kyhäilyjen pitäisi olla valmiita heinäkuun loppuun mennessä. Kiitos Susu hyvästä palvelusta!

2 kommenttia:

  1. Ompas hyvä lankakauppias sinulla! :) Ihana pikkusukka! :)

    VastaaPoista
  2. Eipä kiittmistä! Olsi se nyt ollu kenkku juttu jos sun kyhäilyt olis pissineet. Kiitos ihanasta yllätyksestä!
    Nyt on mullakin aikaa kyhäilyille. Loma on ja vettä sataa taivaan täydeltä... Äsken löysin pihalta kesän ensimmäisen kanttarellin!
    Mulla on täällä saaressa mukana jättikassillinen lankoja ja ohjeita ja yhdet ikivanhat kiiltävät metalliset neljäpuolikkaat ihan vaan varmuuden vuoks:-)

    VastaaPoista