tiistai 7. kesäkuuta 2011

KYH#6 ISO isoäiti

Kun tuota ontelokudetta menin viime viikolla kassillisen hommaamaan ja Juhannusruususta jäi vähän tähteitä, niin tekaisinpa sitten vähän isomman isoäidinneliön. Malli on virkattu ihan perinteisesti. Kokoa neliöllä on reilut 60 cm kanttiinsa. Olisin ehkä tehnyt vielä vähän isomman neliön, mutta kun kude loppui, niin tulos on sitten tässä


KYH #6 Isoäidinneliö


No tästä tuli just passeli kynnysmatto kylpyhuoneen oven eteen. Sitten olenkin taas loppuviikon reissussa ja patalappu ja tiskirättitarpeita ajattelin ottaa matkaevääksi. Toki yksi keskeneräinen huivikin mukana kulkee. Ovat pojat taas lentoaseman turvatarkastuksessa ihmeissään, kun tämä mamma kulkee lankakerät käsveskassa ... Se on sitten ihan toinen juttu, mitä niistä saan aikaiseksi. 

Vaikka patalappu/tiskirätti meiningillä loppuviikko mennäänkin, niin seuraavassa postauksessa on sitten jotain todella SUURTA!


4 kommenttia:

  1. Makee matto. Tuskin maltan odottaa sitä seuraavaa...

    VastaaPoista
  2. Kun katselin tuota ihanaa pyöreää mattoasi, päätin itsekin sitten ryhtyä tuohon, vaikka pahaa pelkäsin, että on kamala työ. Ja juuri sellainen se on: kädessä valtava virkkuukoukku ja tuo kude on kankeaa... Niskat/hartiat tulevat kipeiksi ja hiki päähän. Mutta matto valmistuu, varmasti!

    VastaaPoista