keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kokeilinpa Bavarian virkkausta

Löysin Sattumasopan blogista ohjeen Bavarian virkkaukseen ja hetihän sitä piti kokeilla, josko minäkin osaisin tuommoisen virkata. Tavoilleni uskollisena innostuin hommasta tietenkin täysillä, etten kaikessa kiireessä sen tarkemmin ehtinyt edes lankavalintoja harkitsemaan, vaan käteen sattui edellisestä tiskirättiprojektista jäänyttä lankaa ja tiskirättihän tästäkin sitten syntyi.Lankana käytin siis SandnesGarnin Mandarin Petitiä, väreiksi sattui tulemaan lime ja turkoosi. Aika mielenkiintoinen systeemi tämä Bavarian virkkaus ja ei tämä tähän yhteen kokeiluun jää. Suunnittelin vähän, josko tyynynpäällisiä tekisin tällä tavoin, mutta voi olla että näihin KYHäilyihin ei kerkiä, mutta vannomatta paras ...Ei mielestäni hassumpi kokeilu, ja tiskirättikin  taisi olla onnistunut, sillä se löysi jo uuden kodin. Emmiä tämä kyhäily jo väsyttää ...Mutta onneksi Ihalaiskassa vielä riittää virtaa ...

9 kommenttia:

 1. Onpas tosiaan mukavan näköistä! Joskus voisi kokeilla tuotakin...kunhan nää kyhäilyt on hulluteltu;)
  Emmi taitaa olla tästä hullutuksesta täysin samaa mieltä kuin miun koiruudet...Saan välillä melko paljon puhuvia katseita :D

  VastaaPoista
 2. Mukava malli, kun ei halua virkata ihan tavallisesti....

  VastaaPoista
 3. Siitähän tuli hieno! Eikös vaan olekin aika koukuttavaa ;) Upeita mattoja olet virkannut, tuo juhannusruusu polttelee minullakin todo-listalla..

  VastaaPoista
 4. Kaunista virkkausta tuo! En ole vielä kokeillut...

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis! Ohje meni heti kirjanmerkkeihin :) Hienosti on muutkin työsi edenneet! Emmi ei näytä oikein olevan innoissaan tästä KYHistä! Oili ei ole vielä ilmaissut mielipiteitään neulomisesta ja KYHistä, nämä hommat tosin hänen nukkuessaa(ja nukkuu PALJON!), mutta langoista on kyllä ilmaissut mielipiteensä! Nitä on kiva syödä, niissä voi nukkua ja sukellella.. Ei varmaan panisi pahakseen, vaikka ostaisin reilusti lisää! Ainakaan jos ne olisi vaaleanpunaisia! ;)

  VastaaPoista
 6. Joo mäkin kokeilen ja jäin koukkuun. Istuin tietokoneen edessä virkkaamassa. Se on helppoa kun systeemin tajuaa. Sinunkin kokeilusi näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
 7. Tosi kivannäköistä virkkausta! Tuohan pitää kokeilla heti (kun 3 muuta keskeneräistä virkkuuta valmistuu)...kivat värit sulla.

  VastaaPoista
 8. Veikeän näköistä virkkausta. Hassua, miten joku juttu alkaa putkahdella esille sieltä sun täältä. Tätä hehkutteli Kashmir Artsin Anna mulle perjantaina. Pakko kait on kokeilla...kiitti ohjelinkistä!

  VastaaPoista