perjantai 24. kesäkuuta 2011

KYHäilyn väliaikaraportti 1

Nyt on hyvä aika laittaa väliaikaraportti KYH2011 projektistani. Valmiina on 16 työtä ja tekemistään puikoilla odottelee vielä 9 keskeneräistä, pääasiassa kuitenkin huiveja, etenee samalla tuo huivihulluttelukin! Kyhäilytilanne on tällä hetkellä siis 16/25 ja mielestäni jo aika hyvällä mallilla! Tuossa sivussa valmiit kyhäilyt muuten myös linkitettyinä.

Mitä olen KYHäilyn aikana oppinut ja mitä olen saanut valmiiksi?

Tuli tehtyä jotain SUURTA eli virkkasin mattoja. En ole ennen mattoja virkannutkaan, joten tulipa sitten kokeiltua sitäkin hommaa. Ontelokuteesta en enää mattoja tee, mutta trikookude on mukavaa virkattavaa. Nämä matot ovat KYH #2, #6 ja #7


ja sitten tein mukavatekoisia huiveja KYH #4, #5, #11 ja #12


ja nopeatekoisia tiskirättejä KYH #8, #9, #15,#18, #19 ja #24.Tulipa opeteltua tuo Bavarian virkkauskin.Suurikokoisten mattojen rinnalla valmistui jotain todella pientä eli 2 avaimenperäsukkaa KYH #14 ja #25


Sitten jotain huvittavaa KYH#3 Lakupekka-patalaput
Keskeneräisistä osa on edennyt enemmän, osa vähemmän, mutta kyllä tästä vielä valmis homma tulee, vaikka kiire se jossain vaiheessa kuitenkin tuppaa tulemaan.

KYH #1 eli Lanesplitter hame, tylsää kudottavaa, mutta idea on nerokas. Lankana Lang Yarnsin Jawoll Magic Degrade ja Gjestalin Knopp.KYH #10 Rahinpäällys, Rowan Purelife ReviveKYH #13 Silkkiunelma, BC Garn Silkbloom extra fino
KYH #16 Revontuli, Zitron FiligranKYH #17 Kolmiohuivi, oma malli, Noro Flower BedKYH #20 Lumi-huivi, Cascade Yarns HeritageKYH #21 Kolmiohuivi, oma malli, Manos LaceKYH #22 Windsbraut Padua, TeeTee ElegantKYH #23 Calais huivi, Lana Grossa MeilenweitTekemistä siis vielä riittää, ennen kuin saadaan homma pakettiin, mutta mikäs tässä, viikko vielä töitä ja sittenhän se on jo loma!

Hyvää Juhannusta kaikille lukijoilleni!

11 kommenttia:

 1. Hyvää Juhannusta Sinullekin!
  Hauskoja ja monipuolisia töitä olet tehnyt ja hurja määrä on valmiija jo nyt. Näyttää vähän siltä, että loppukyhäily menee huivitellessa:-)

  VastaaPoista
 2. Paljon oot saanu aikaan :) Oikein Ihanaa Juhannusta myös Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvällä mallilla on sun kyhäilyt. Tykkään erityisesti noista matoista, ja Lakupekat ovat hauskat. Ja tietysti Lanesplitteristä, itse säästin sen viimeiseksi aloitukseksi. Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Ihania aloituksia sinulla! Minä jätin aloitusleikin osin kesken, kun olisi tullut liikaa paineita kun KyJykin alkaa! Mukavaa juhannusta! :)

  VastaaPoista
 5. Oletpas saanut paljon kaunista aikaiseksi! Matot ovat aivan upeat. Minulla ododttaa kassissa muutama pussilakana revintää ja sitten ei kun koukkuamaan taas lisää. Mielenkiinnolla odotan minkälaiset huivisi tulevat olemaan valmiina.
  Hyvää juhannustaa!

  VastaaPoista
 6. Sinulla on KYHhit todella hyvällä mallilla! Matot on kivoja tehdä, nimenomaan trikookuteesta :)
  Hauskaa juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Juhlavaa Juhannusta!
  Ja tsemppiä KYHäilyyn ja KyJyyn! :o)

  VastaaPoista
 8. Komeita ovat tehdyt ja tekemättömät, ja valtava urakka sinulla on ollut! Itse kun raportoin vain tiskirättejä.... :)

  VastaaPoista
 9. Olet kyllä aikamoisen määrän jo tehnyt ja hyvällä mallilla nuo muutkin:) Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 10. Kerrassaan ihanat nuo lakupekka- patalaput! Mulle kans :)
  Muutenkin hienoja töitä olet tehnyt. Tsemppiä haasteisiin!

  VastaaPoista
 11. Onpa sulla monen monta ihanaa huivia tuloillaan.
  Niitä odotellen :-)

  VastaaPoista