sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Tossukat

Mitään isompaa en tällä viikolla ole käsityörintamalla aikaiseksi saanut. Ei johdu siitä ettenkö olisi yrittänyt. Aika on vaan mennyt kaikenlaisissa koti- ja puutarhahommissa. Valmiiksi sain kuitenkin yhdet tossukat, mutta ne onkin sitten tosi söpöt. Lopuista langoista värkkäsin aika läjän isoäidin neliöitä ja katsotaan mitä niistä syntyy, kunhan saan ne yhdisteltyä. Tässä vaiheessa tuntuu siltä, että isona niistä tulee tyyny.


Malli: Granny Rose Slippers
Lanka: Viking Ville
Menekki: 81g
Koukku: 4mm

Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty puuvillalankaa, mutta minulla on tapana käyttää käpälänlämmittimissä villalankaa. Langaksi valitsin Vikingin Villen, siitä kun löytyi juurikin soppelit värit.
Näistä tuli aikas ihanat ja saatanpa käyttää näitä puodissani työtöppösinä!

Nyt kun luistelukausi loppui ja uusi alkoi, niin vietinpä eilisen illan jäähallin sijasta uimahallilla. Sukulaispoika Kuopiosta kun kävi nappaamassa P16 sarjassa 2 kultamitalia ja yhden hopeisen mitalin. Yes!Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille lukijoilleni!

5 kommenttia:

 1. Nuo on niin söpöset nuo tossut. Itselläni on myös - puuvillasta, mutta talveksi ajattelin tehdä myös villaiset.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kotoisat tossukat <3 Kauniit.

  VastaaPoista
 3. Onpas herttaisen näköiset tossut:) Mie oon samaa mieltä siun kanssa siitä, että jalassa on oltava villaista. Olkoonkin kesä ja kärpäset:)

  VastaaPoista
 4. Ihanat tossut, kesällähän nuo ois kivat puuvillaisena.

  VastaaPoista