lauantai 9. kesäkuuta 2012

Torkkupeiton alku

Terve taas! Mihinkä aika oikein kuluu? Se on jo kesäkuu ja kaikenlaista puuhaa tuntuu riittävän. Keväthommistakin on osa vielä tekemättä, kuten esimerkiksi ikkunoiden pesu. No, vielä sitä joten kuten ulos näkee ja tuleehan tuolla pihalla oltua muutenkin. Kaiken kiireen keskellä sain tällä viikolla ärhäkän allergisen reaktion. Nokka vuotaa, silmät kutisee ja punoittaa, mutta pahinta on kun silmät muurautuivat melkein umpeen. Aikamoiset silmäpussit sain myös kaupan päälle! Näytän tällä hetkellä lähinnä panda-karhulta! Kun apteekin itsehoitolääkkeet eivät tehonneet, käväisin pakon sanelemana myös lääkärillä. Sain tehokkaammat tropit, joten pikkuhiljaa alkaa helpottamaan. Lääkärin kehotuksesta aluksi tupla-annos pillereitä ja silmätippoja. Ystävälliseltä naislääkäriltä löytyi myös aimoannos empatiaa ja kehotus käyttää silmäpusseihin hydrokortisonia ja tyylikkäitä aurinolaseja?!? Harva kulkee pilvisenä päivänä sisätiloissa aurinkolaseissa, mutta lääkärin määräys...minkäs teet?

Käsityörintamallakaan en mitään valmista ole tällä viikolla aikaiseksi saanut. No, aika läjän olen kyllä neliöitä virkannutNäistä tulee isona torkkupeitto ja se menee lahjaksi, mutta kiirus tulee senkin kanssa. Ensi torstaina kun pitäisi olla valmista. No, torkkupeitosta kerron enemmän, jahka se valmistuu. Neliöistä puuttuu enää kaksi, mutta päättelemättä, pingottamatta ja yhdistelemättä ovat vielä, reppanat.

Ja vielä saatteeksi, jos haluatte nähdä pandan, tulkaahan puotiini. Räväkät kesätarjoukset löydätte täältä! Vastaisuudessakin kannattanee käydä kurkkaamassa tarjoussivujani, sillä päivitän niitä ainakin kerran viikossa. Sivuilla on vastaisuudessa tarkoitus esitellä niin puotiin saapuvat uutuudet kuin viikon tarjouslankakin! Tämä blogi käsittelee pääasiassa käsitöitäni ja siinä sivussa muutakin höpötystä!

Mukavaa viikonloppua kaikille käsityönystäville ja tämän vuoden kyhäilijöille!
5 kommenttia:

 1. Tuleekin ihanan värinen peitto.

  VastaaPoista
 2. Sude vei sanat suustani! ;) Siis niin kauniit värit tulee peittoon.
  Ja nyt kurkkimaan, mitä tarjouksia sinulla on. :)

  VastaaPoista
 3. oi voi!! minä olen eläinrakas :-), pääseen ehkä ensi viikko käymään ja ihastelen se "nallekarhu" ja sinun huikeat tarjoukset.

  ja peidosta tulee hienoa

  VastaaPoista
 4. Minustakin värit ovat kauniit, niin lämpimät!

  VastaaPoista
 5. Kaunis peitto on tulossa. Mulla on peitto ollut jo vuoden kesken, pitäsköhän kaivaa taas esiin.
  Toivottavasti allergia helpottaa. Mä sain viimeyön aikana karmeen flunssa, vaikka kuumetta ei ookkaan. Tylsää olla töissä näin räkäsenä.
  Hauskaa alkanutta viikkoa sinne päin.

  VastaaPoista