sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Hyvää äitienpäivää!


Oma äitini saa tänä vuonna äitienpäivälahjaksi maton. Ei tietenkään mitään kaupan valmismattoa, vaan ihan omin kätösin virkatun maton. Matosta oli tarkoitus tulla Asteri-matto, mutta koskapa käytin ohjeesta poiketen trikookudetta, niin matosta olisi tullut liian suuri. Niinpä aikani virkattuani lopetin ohjeen lukemisen ja aloin säätämään taas omiani. Nytkin matolle tuli ihan hulppeasti kokoa. Maton strategiset mitat ovat siis komiat eli halkaisija on 135 cm ja paino 3 kg ja 980g! Kyseessä ei siis ole mikään kynnysmatto, ei kokonsa eikä värinsäkään puolesta.Malli: Asteri-matto, oma säätö
Materiaali:Trikookude
Menekki: 3,980 kg
Koukku 12mm
Ole hyvä äiti, jos vaan matto kelpaa! Matto on valmis ja noudettavissa puodista.

No, sain minäkin äitienpäivälahjan. Tämä kuuluu samaan romanttiseen sarjaan kuin aikaisemmatkin äitienpäivälahjani. Äitienpäivänä olen saanut lahjaksi mm. kottikärryt, kärkihiomakoneen, 1000kg muurikiviä, sisätilalämmittimen haaroitussarjan jne. Tänä vuonna olikin sitten vuorossa ihan uudet ajovaloumpiot vanhaan kotterooni ja kaiken lisäksi asennettuna! Kyllä taas kelpaa körötellä, vaikka ajotapaani ei kai millään muotoa voi sanoa köröttelyksi!?!

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

4 kommenttia:

 1. Upea matto.

  Samantyyppisiä äitienpäivälahjoja on minullekin tullut: sepelikuorma, uppopumppu, lahjakortti K-rautaan... No, kaikki edellämainitut liittyvät puutarhahommiin ja ovat olleet toiveitani.

  VastaaPoista
 2. Todella hieno matto!

  Aika "romanttisia" lahjoja sinulla... Mutta ei se mitään, jos ne ovat olleet toiveitasi!

  VastaaPoista
 3. Hyvää äitienpäivää!
  Varmasti äitisi ilahtuu matosta, on se niin kaunis:)

  VastaaPoista
 4. Nätti matto!
  Mä en kyl oo kenenkään aiti mut synttärilahjaks saan uuden haravan ja pakoputen asennuksineen...

  VastaaPoista