lauantai 10. syyskuuta 2011

Ylipolvensukat


Kesällä kun Novitan syksyn uutuudet ilmaantuivat kaupan hyllylle, nappasin mukaan pari kerää Novitan Polkua. Värimaailma näissä Polku langoissa on suorastaan ihastuttava, mutta langan kutominen ei ole mielestäni mikään nautinto. Lanka halkeilee, menee sykkyrään ja solmuille ja välillä se oli niin ohutta, että katkesi ihan itsestään ja koko ajan sai olla katsomassa, että ei mene sääpuoleen. Tein langasta Ylipolvensukat ja tekemistähän näissä sukissa sitten riittikin ...
Malli: Pitkät sukat, Novita Syksy 2011
Lanka: Novita Polku
Menekki 119g
Puikot: 3,0mm sukkapuikotTämä lanka ei todellakaan päässyt suosikkilistalleni kauniista värityksestään huolimatta. Ja vaikka ei koskaan pitäisi sanoa ei koskaan, niin sukkia en tästä langasta enää ikinä tee, huivilankana tämä voisi menetelläkin. Rentouttavaa viikonloppua!13 kommenttia:

 1. Lopputulos on ainakin kaunis, vaikka lanka olisikin kenkkua neulottavaa. Itse en ole vielä omia keriäni kokeillut.

  VastaaPoista
 2. Olen ihan alussa samassa projektissa ja samanlaiset ovat mielipiteet langan neulottavuudesta. Lisäksi minulla on usein kuivat kädet, ja rosoisiin sormenpäihin tämä lanka tuntuu takertuvan erityisen hanakasti. Värit ovat kyllä ihanat, kaupassa näitä keriä aina hypistelen ja silloin pitää oikein muistuttaa itseään siitä miksei niiden haaliminen kotiin välttämättä ole hyvä idea... :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat kyllä sait, vaikka neulominen ei ollutkaan mukavaa, tai ainakaan niin mukavaa kuin jostain muusta langasta. Värit ovat minunkin mieleeni. :)

  VastaaPoista
 4. On noissa ollut varren nypyttämistä, miten ihmeessa olet jaksanut kun lanka oli inhottavaa neulottavaa. Nostan hattua ja hienot sukat tuli kovan vaivan päätteeksi. Kova vaiva palkittiin lopputuloksessa.

  VastaaPoista
 5. Minulla samaiset sukat myös tekeillä, tosin lyhyemmällä varrella.

  Itse olen kyllä ollut tyytyväinen lankaan, ei ole takunnut yhtään?! Pehmeää ja helppoa neulottavaa....Olenko lie joku luonnonoikku tässäkin?? ;)

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Komeat tuli sukista ainakin! En ole Polkua neulonut enkä taida neuloakaan. Näyttää juuri tuollaiselta hankalalta neuloa, kuten kerroit.

  VastaaPoista
 7. Värit on tosi ihanat, mutta kiitokset vinkistä, taidan hylätä ajatuksen tehdä samanlaiset sukat. Kestääköhän lanka sukkalankana?

  VastaaPoista
 8. Tosi nätit sukat! Ois kiva kuulla myöhemmin kokemuksia, miten ovat kestäneet käytössä.

  VastaaPoista
 9. Kauniit sukat, harmi että lanka on epämieluisaa käsitellä. Jätänpä omat ostoaikeeni tekemättä, kun niin monelta taholta tulee moitteita tuosta langasta :(

  VastaaPoista
 10. On siinä ollut tikuttelemista, mutta lopputulos on kyllä tosi kiva!

  VastaaPoista
 11. Itseänikin epäilyttää langan kestävyys käytännössä. Kun sukat kuluvat puhki, teen näistä säärystimet ;-)

  VastaaPoista
 12. Nää on tosi ihanat sukat ja niin kauniin väriset!

  VastaaPoista