perjantai 9. syyskuuta 2011

Keittiöpuuhia

Tänä aamuna koiran kanssa lenkillä ollessani löysin muutaman herkkutatin ja korillisen rouskuja. Rouskuja ryöpätessä tuli mieleeni, josko vaikka toiseen kattilaan laittaisin lankaa ja kool-aidia... 
innostuin ja eikun uudestaan, lisää lankaa ...


Kerät olivat alunperin valkoisia, mutta eivät ole enää! Piti sitten minunkin päästä kokeilemaan tuota värjäyshommaa. Olen vältellyt sitä ihan vaan sen takia, että tiedän jääväni koukkuun siihenkin ;-)

Tuo vihreä on toissa viikolla The Lankakaupasta ostamaani Viking Vilmaa ja ajattelin tehdä siitä sukat. Punainen on Zitronin Trekking Pro Naturaa ja saa nähdä mitä siitä tulee isona, ehkäpä huivi?Ihania ovat, eikös vaan? Niin, ja mitään valmista en neulerintamalla tällä viikolla ole saanut aikaan, mutta vyyhtejä olen senkin edestä pyöritellyt keriksi uusilla kerinpuillani ... Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoilleni ja enköhän minäkin saa viikonlopun aikana jotain puikoiltakin valmiiksi, ainakin toivon niin.


10 kommenttia:

 1. Kivan värisiä lankoja olet saanut aikaiseksi. Tervetuloa värjäysriippuvaisten kasvavaan joukkoon meitä on jo kunnioitettava määrä kun seurailee blogeja...

  VastaaPoista
 2. Hihii:) Varoitan, tartunta ja siitä seurannut addiktio vaikuttavat parantumattomilta:)

  Ihania herkkuvärejä.

  VastaaPoista
 3. Onnea vaan rippuvuuden hankkimisesta :D
  Tähän värjäykseen jää kyllä koukkuun.
  Kauniin värisiä lankoja oletkin tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Oooh, kool-aid... Mie oon yhen kerän Nallea värjänny ja on se vaan jännää! Ois tuolla muutama pussi oottamassa, mut antaa olla niin pitkään, kun saan muut hommat alta pois.
  Ihania värejä sait aikaiseksi!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan väristä! Olen kyllä itsekin miettinyt uskaltaisiko yrittää värjäystä, mutta taidan antaa olla ainakin vielä kun satuin lukemaan nuo yllä olevat kommentit. Muutenkin on näitä lankaan liittyviä riippuvuuksia ;)

  VastaaPoista
 6. Olen kaikkeni tehnyt vältelläkseni tätä riippuvuutta, mutta luulen, että jos vain hiukankin kokeilen, niin olen koukussa...

  VastaaPoista
 7. Ihanat värjäykset!
  En ole muuta kuin kasveilla värjäystä uskaltanut kokeilla, kun tiedän jääväni koukkuun. Värjäys on kyllä ihanaa!

  VastaaPoista
 8. Kool-aidista olen lukenut monesta lähteestä mutten ole itse vielä kokeillut, tulokset vaikuttavat hyviltä. Omat värjäsykokeiluni rajoittuvat sipuliin, siitäkin tuli kiinnostavia sävyjä.

  VastaaPoista
 9. Hetken jo luulin, että olit metsästä löytänyt noin ihanan värisiä lankaherkkuja.

  Värjääminen on mukavaa puuhaa. Sille ei vain tahdo aikaa oikein riittää.

  VastaaPoista
 10. Hih! Nut säkin sit olet Kool Aid -koukussa! Eikö olekin ihanku taikuutta miten väri siirtyy liemestä lankaan!

  VastaaPoista