sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Tuubikauluri


Menin kesällä osallistumaan Novitan Juhannustaikoja arvontaan ja miten sitten kävikään? Olin yksi niistä onnekkaista, jotka voittivat. Palkintona oli uutta, heidän mielestään viehättävää pampulalankaa eli Novitan Silmua. No ei se mielestäni kovin viehättävää ollut, mutta ei pidä valittaakaan, kun onni potkii. Siispä tikuttelin langat samantien pois, etteivät jää ikiajoiksi kaapin täytteeksi.

Tämmöinen siitä sitten tuli
Malli: Neulottu kauluri, Novita syksy 2011
Lanka: Novita Silmu
Menekki: 138g
Puikot: 7,0mm

Mitä tästä nyt sanoisi? En pitänyt itse langasta enkä sen väristäkään, mutta opiskelijatyttärelleni tämä kelpasi. Onhan se kohtuullisen pehmeä ja lämmitää varmaan sen, mitä tarvii. Muutenkin nuorisomme on innostunut näihin tuubihuiveihin, joten kai tämä joukkoon sopii. Molemmat ovat tilanneet tälle syksylle uudet huivit, joten ei kai se auta kuin pistää uutta puikoille.

6 kommenttia:

 1. Maku asia. Minusta tämä on kauniin värinen ja sopii oikein hyvin kauluriin. Olisi varmaan lempikauluri, jos olisi minun :)

  VastaaPoista
 2. Lanka ei näytä kerällä kovin ihanalta, mutta kyllä tuo kauluri on kiva.

  VastaaPoista
 3. Valmiina työnä kyllä kovin sievä:)

  VastaaPoista
 4. Ja mie taas tykkään niin langasta, kaulurista kuin väristäkin:) Eli onneks makuja on monia, niin on jokaiselle jotain;) Sitähän en tiijä, mitenköhän "laadukasta" tuo lanka on...
  Mut onnea voittajalle kuitenkin ja uuden kaulurin omistajalle!

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että arpa osui kohdalleen :) Kauluri on kiva ja värikin miellyttää!

  VastaaPoista
 6. Paljonko loit silmukoita, ja minkä kokoislla puikoilla teit tuon?

  VastaaPoista