torstai 1. elokuuta 2013

Huh, valmista!


Valmista! Kyhäilyni tälle vuodelle on suoritettu ja kaikki aloitetut työt sain valmiiksi. Tosin viimeinen työ, graffitinharmaa tunika ei ihan valmistunut aikataulun puitteissa. Nimittäin sain tunikan valmiiksi vasta vähän puolen yön jälkeen eli himpun verran meni elokuun puolelle. Ja onhan tuo tunika vielä viimeistelemättäkin. Ne muutamat langanpäät on kyllä päätelty, mutta vähän pitäisi sumutella ja pingotella ainakin noita hihojen ja helman pitsikuvioita.Malli Oma säätö
Lanka Grignasco Flavia
Menekki 295g
Puikot 3,5mm KnitPro pyöröt

Tunikan tein tavalliseen tapaani ylhäältä alas ilman sauman saumaa. Hihoihin ja helmaan tein palmikoita jäljittelevää pitsikuviota.


Kaulus muutti muotoaan moneen kertaan. Ensin ajattelin tehdä ison kauluksen, kokonaan nurjaa neulosta, sitten suunnittelin, että teen poolokauluksen tapaisen samaisella pitsikuviolla, mutta sitten se välähti, yksinkertainen on kaunista ja niinpä tein muutaman kerroksen vuorotellen oikeaa ja nurjaa ja avot, valmista.


Kuvat eivät ole häävejä , mutta jahka saan tunikan pingotettua, voisin ottaa uudet kuvat. Mutta ei tuo valon määrä ainakaan lisäänny syksyn myötä, joten saattaa jäädä sekin homma tekemättä. Mukavaa loppukesää ja nauttikaamme lämpimistä ilmoista!


6 kommenttia:

 1. Todella kaunis!
  Tuo ylhäältä alas neulontatekniikka on kyllä oppimatta edelleen.

  VastaaPoista
 2. Onpa upea! Ja - olet kyllä ollut tosi reipas kun kaikki sait valmiiksi.

  VastaaPoista
 3. Kaunis tunika!
  Ja tehty mun "lempitekniikalla", eli ylhäältä alas ja saumatta.

  VastaaPoista