keskiviikko 8. elokuuta 2012

Välipala

En tiedä mikä nyt vaivaa, mutta puikkoihin en pariin viikkoon ole koskenutkaan. Toimettomana en toki ole ollut vaan olen heilutellut virkkuukoukkua ja tiuhaan. Kun kaikkea kerta pitää kokeilla, niin se miltä olen melkein koko ikäni välttynyt, niin on pitsiliinojen virkkaus. Nyt taika on rikottu ja pitsiliinan tekele valmisMalli: Kauneimmat käsityöt 3/2011
Lanka: Cewec Cotton seaside
Menekki: 20g
Koukku: 3mm

Tästä liinasta ei sen ihmeempää kerrottavaa ole, kuin että valmistuihan se ja saatan joskus vielä toisenkin pitsituukin tehdä (on itse asiassa jo tekeillä). Koukku pysyy vielä jonkin aikaa kädessä ja uudet projektit ovat jo meneillään. Toki jatkan keskeneräisiä kutomuksiakin taas jossain vaiheessa, mutta kun päässä pyörii enemmän ideoita kuin ehdin toteuttaa.

Seuraava virkkuuni onkin sitten vähän isompi, mutta pitkällä jo sekin ja siitä näyttää tulevan aika ihana! Virkkuu-ja kutomisharjoituksia voi itse kukin tulla tekemään puotiini, jossa toivotut neuleillat alkavat ensi viikolla. Aika ke 15.8. klo 17! Tervetuloa!6 kommenttia:

 1. Kaunis tähti :-)

  minä heilun sinun puolesta ne puikot, hih

  VastaaPoista
 2. Välillä iskee totaallinen väsyminen puikkoihin, onneks on sitten tuo koukku!
  Kaunis liinahan siitä tuli:)

  VastaaPoista
 3. No nyt sitten on sinullakin pitsiliinatehdas käynnistynyt! ;) Niitä on oikein mukava tehdä, aina välillä. Minullakin on viime aikoina aatokset kääntynyt niiden suuuntaan, joten ehkäpä... Ja ehkäpä nähdään ensi ke:na, jos palajan mökiltä ajoissa.

  VastaaPoista
 4. Jos sinulla on puikkoähky ;D;D Kaunis pitsiliina.

  VastaaPoista