lauantai 25. elokuuta 2012

Matto ja kermanekka


Lupailin vähän itselleni, että saan aloittaa uuden työn, vasta kun kymmenen keskeneräistä on valmistunut. No arvatkaapa vaan onnistuinko?!? No, en läheskään, vaan sain puolet eli 5 keskeneräistä työtä viimeisteltyä, mutta seuraavat viisi huutavat jonossa langanpätkien päättelyä tai paria viimeistä kierrosta. Ja arvatkaapas mitä? Olen viikon aikana aloittanut 4 uutta hommaa, vaikka lupaa ei ollut. Mutta hyviä tekosyitä riittää, kuten esimerkiksi, että reissuun ei voi ottaa isoa työtä mukaan tai puotiin saapui uutta lankaa jne. Mutta mihin ihmeeseen minä näitten kaikkien keskeneräisten kanssa joudun? Tällä hetkellä aivot käyvät nopeammin kuin kädet, niin lopputuloshan on sitten lievästi sanottuna kaaos.
 
No, olen minä yhden työn saanut valmiiksi asti, mutta kun malli sattuu olemaan  reissussa, niin kuvaakaan ei ole sitten tähän hätään tarjota. Valmistunut työ on tietenkin poncho ja siitä saatte ensi viikolla kuvan lisäksi myös ohjeen!
 
Koskapa itsellä ei tällä hetkellä ole mitään julkaistavaksi asti, niin laitetaanpa tarjolle meidän Mian tekemä matto

Aura-matto
 
Ei ole omena kauaksi puusta pudonnut, vaan tytär virkkaa minkä ehtii. Matto on Aura-matto trikookuteesta ja matto painaa 2,8kg. On niitä kädentaitoja muunkinlaisia. Saimme jokin aika sitten kermanekan. Ja kun se sattui olemaan posliinia ja ystäväni on maalari, niin jopas sai kermanekka uuden ilmeen

Kermanekkaäpyli

Meidän nuorempi tyttäremme on muuten määritellyt suomenkarjan rodut ihan uudelleen. Mustavalkoiset lehmät ovat dalmatianlehmiä ja ruskeavalkoiset ovat preerialehmiä, ettäs tiedätte, nih!
 
Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti