torstai 16. elokuuta 2012

Pitsiliinaa pukkaa ...


Nyt on tällä tytöllä turhan monta projektia kesken ja kaikki ovat lähinnä viimeistelyä vailla. Päätinkin tässä ihan itseksein, että yhtään uutta työtä en aloita, ennen kuin vähintään 10 tekelettä on saatettu loppuun!

Viime aikoina olen puikkojen sijasta heilutellut vain virkkuukoukkua ja keskeneräisiä virkkuita on ainakin kuusi (keskeneräisiä neuletöitä en edes uskalla laskea!?!). No, virkkuut tehdään ensin loppuun ja kohta niitä alkaa tipahtelemaan tänne bloginkin puolelle. Eilen virkkasin mattoa sekä viimeistelin tämän pyöreän pitsiliinanMalli Pyöreä liina, Virkkaus no 12, DMC (tuore virkkauslehti -90 luvun alkupuolelta...)
Lanka Gjestal Eng
Menekki 32g
Koukku 1,5mmSeuraavaksi viimeistelyvuorossa ovat 3 trikoomattoa, virkattu poncho, josta olen vähän ohjettakin lupaillut sekä yhtä hihaa vailla oleva syysjakku!  Sitten päättelen langanpätkät muutamasta neuletyöstä ja pääsen taas uusien juttujen pariin. Muutama mainio ajatus uusista neuleista onkin jo muhimassa, mutta maltan mieleni vielä vähän aikaa.

Aloitimme eilen neuletapaamiset mukavalla porukalla täällä puodissa ja jatkossa tapaamme aina joka toinen keskiviikko. Pääasiassa on mukava jutustelu, mutta joskus otamme mukaan myös teemailtoja. Näistä tiedotamme nettisivuillamme ja Oulu-lehden yritysinfossa. Tervetuloa joukkoon!

2 kommenttia: