lauantai 2. huhtikuuta 2011

HHV12 Arroyo

Ja sitten HHV12 eli Arroyo, tai ainakin melkein... Tällä kertaa en paljoa säätänyt, luontivaheessa lisäsin vähän silmukoita ja ihan turhaan! Tästä tuli sitten vähän turhankin leveä. Olisi varmaan tullut juurikin passeli ihan ohjeen mukaan tehtynä.



Malli: Arroyo
Lanka: SWTC TOFUtsies
Menekki: noin ~80g
Puikot: 4,5 mm Knit Pro pyöröt

Malli oli helppo ja tosi mukava tehdä. Malliin valittu lanka on tekeytynyt vuoden päivät omassa lankavarastossani. Alunperin tämä on tarkoitettu sukkalangaksi, mutta en tästä kyllä sukkia tekisi, arveluttaa sen kulutuskestävyys. Huiviksi tekeytyneenä lanka on ok, ihanan pehmeä.



Ensin ajattelin tätä huivia lahjaksi kummitädilleni, joka on käsityöihmisiä parhaasta päästä. Iski siis ankara itsekritiikki. En nimittäin tykkää tuosta aina oikein neuleesta. Se tekee tästä huivista jotenkin arkisen.




No, tämä huivi tulee sitten omaan käyttöön ja kummitäti saa odottaa huivia seuraavaa ... minä ainakin tykkään että huivissa on kokoa.



Huivittelemisiin!

6 kommenttia:

  1. Kaunis, kaunis! Ei kai tähän muuta tarvitse sanoa?

    VastaaPoista
  2. Voi et täällä on parin päivän tauon aikana taas vaikka mitä ihanuuksia! Miks sun huivi on paljon kauniimpi ku mun? Täällä on yksi vihreä kateudesta...
    Langan käyttötarkoitus on kyllä ihan oikea valinta - mulla oli tuosta sukat ja ne meni heti rikki. Tosin lanka oli niin riittoisaa, että sain tehtyä uudet terät...jotka on kans jo entiset...

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana huivi!
    Tuli mieleen, et jos tuo ainaoikein vaikuttaa arkiselta, niin sen osuudenhan vois tehdä sileää... Mun mielestä tuo on kyllä niin kaunis huivi noin tehtynä!
    Mun blogissa olis kaikille Teille huivihulluttelijoille valokuvahaaste tarjolla.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Voi että miten kauniita huiveja täältä löytyy.
    Kertoisiko tämä huivi innostus jotain meistä naisista ja siitä kaipuusta aikaan jolloin naiset oli ladyja ja oltiin kun Austin maailmassa. ...ah sun huivit kyllä minusta viestittää juuri tästä.
    Vielä se päivänvarjo, ihana viheriö..aikaa ja suuria tunteita..

    VastaaPoista
  5. Juurikin on huivi pingotuksessa, jossa ainaoikein osuus on sileää ...

    VastaaPoista
  6. Kaunis malli nimenomaan valkoisena! :) Menee reilusti edelle ainakin siitä ohjeen sinisestä.

    VastaaPoista