maanantai 15. elokuuta 2011

Musta pitsigootti ...

... on tietenkin huivi! Tämä on tehty pehmoisesta Dropsin Baby Alpaca Silk langasta ja on aitoon goottityyliin tietenkin musta. Huivi kuuluu sarjaan KyJy#3 ja HHV39


Malli:Pitsigootti
Lanka: Drops Baby Alpaca Silk
Menekki: 87g
Puikot: 5,0 mm Knit Pro pyörötPingotus ei taaskaan mennyt ihan tuubiin, mutta kyllä vielä joskus onnistun. Se on varmaan se uusi pingotusalusta, sillä minussahan syy ei voi olla... Ja kaikenlisäksi  huivi on haasteellinen kuvattava niin malliltaan kuin väriltäänkin. Äsh... se on taas kerran maanantai, tässäpä kaikki tällä kertaa, hyvää alkavaa viikkoa, kuitenkin!

 


9 kommenttia:

 1. Ihana se on. Musta väri on todella haasteellinen kuvattava.

  VastaaPoista
 2. Kaunis on :) Itselläkin alkanut huivihammasta kolottamaan...jospa tässä syssymmällä jonkin huivin saisi räpellettyä :)

  VastaaPoista
 3. Mulla olis aikomuksena neuloa samanmallinen, Taigan värjäämästä Nallesta, siitä tulis sitten sellanen harmaa/pinkki/viininpunanen.... On nyt taas vaan niin perhanasti alotusvaikeuksia.

  VastaaPoista
 4. Onpa tehokkaan värinen! Käy malliin tosi hyvin, kaunis huivi!

  VastaaPoista
 5. Hieno! Tuossa on heavymeininkiä...

  VastaaPoista
 6. Tää on upea mustana! Mulla toistaiseksi vain niitä sinisiä. Uteliaana: Minkä kokoinen tästä tuli? Teitkö ohjeen mukaisella kuviomäärällä vai suurensitko?

  VastaaPoista
 7. Tein tällä kertaa ihan ohjeen mukaisella kuviomäärällä, korkeus leveimmällä kohdalla 25 cm ja reunassa 15cm. Leveys yläreunassa 135 ja alareunassa 260cm (jotakuinkin)

  VastaaPoista