torstai 4. elokuuta 2011

Sain tunnustusta

Tullapa tupsahti tunnustus, se tuli tällä kertaa kahdelta suunnalta, Milukalta ja Piikulta, nöyränä otan tunnustuksen vastaan ja samalla kiitän heitä, kuten myös kaikkia muitakin lukijoitani. Kiitoksia kaikista ihanista kommenteistanne, joita olette jättäneet. Ilahdun aina, kun saan palautetta. Lisäksi ihmettelen, miten nopeasti blogini lukijamäärä on kasvanut, tervetuloa myös te uudet lukijat. Kiitokset siis kuuluvat Teille arvoisat lukijani. Ja tässäpä sitten tämä makea tunnustusTässä tunnustuksessa pitää vastata kolmeen kysymykseen:

Lempiväri: Melkein kaikki värit käy kuten eri sävyn punaiset ja ruskeat, tykkään myös mustasta, mutta keltaista en siedä.

Lempiruoka: Olen melkein kaikkiruokainen, viimeksi jäi mieleen isän savustama kala, joka vei kielen mennessään, varsiselleriä taas en siedä.

Minne haluaisin matkustaa: Reissaan työkseni, joten lomalla en sitä erityisesti halua tehdä. Suomen olen reissannut ristiin rastiin, samoin Euroopan. Kerran elämässäni haluan kuitenkin käydä oikein kaukana ja kohteeksi olen valinnut Australian. Ajankohdankin olemme perheen kesken jo päättäneet. Esitänkin tässä samalla kutsun, kaikki jotka haluavat viettää kanssani 50-vuotispäiviäni, niin tervetuloa Sydneyn oopperatalolle 1.1.2018. Järjestän myös ilotulituksen :-) 

Tunnustus pitää jakaa seuraaville, mutta koska olen huono valitsemaan niin monien hyvien blogien joukosta, jotta tunnustuksen saa napata mukaansa tästä, ken haluaa.

Mitään valmista käsityörintamalla ei tällä kertaa ole, sillä aika on mennyt aloituksia tehdessä ;-) Enää puuttuu yksi KyJy-aloitus ja sekin on jo ajatusta pidemmällä eli ns. ruutuvihkovaiheessa, joten eiköhän senkin kohtapuoliin puikolle jouda.

 

5 kommenttia:

 1. Hei! Löysin blogiisi Piikun blogin kautta. Kauniita töitä sinulla. Itse olen myös samalta seudulta kuin sinä. Seurailenpa jatkossakin puuhiasi. Nyt ehdin vain vilasta vähän kuvia.

  VastaaPoista
 2. On komiat synttärit tiedossa:) Täytyypi pitää muistissa:=
  Paljon olet kauniita huiveja yms. neulonutkin.

  VastaaPoista
 3. bongain sinun tunnustukset että jos huvittaa niin ota se, näin tein kun minulla ei ollut mitään tunnustuksia ennen tätä.

  VastaaPoista
 4. Moi!
  Uusi lukija minäkin. Novitan Neulomon kautta tupsahdin sivullesi "virkatun maton siivittämänä". Neulomosta laitoin sinulle muuten yksäriäkin matosta kysellen.....

  *Aikku*

  VastaaPoista