lauantai 27. elokuuta 2011

Olipa kerran ... huivi


Menin sitten taas tekemään huivin! Tämä on Revontuli-huivi ja jo kuudes tekemäni. Tämä kuuluu sarjaan Hullu huivivuosi ja on järjestyksessään jo 41. Huivi kuuluu myös KyJy-projektiini.Malli: Revontuli
Lanka: Regia Lace
Menekki: 77g
Puikot: 5,0 mm Knit Pro pyöröt

Huivista tuli ihanan ilmava, varmaankin siksi, että lanka on ohutta ja puikot paksut. Vaikka tämän langan kutomisesta en pidäkään, niin lopputuloksesta tuli aika kiva.Ulkona on kostean nihkeää ja se asettaa pieniä rajoitteita kuvauspaikkojen suhteen... mutta en valita. Vaikka yöllä on satanut ja ilma on kostean nihkeä, niin lämmintä kuitenkin riittää. Ja se jos mikä, tekee ihmeitä syksyn sienisadolle! Perheenäidin ikiaikainen ongelma, mitä tänään syötäisiin ratkesi kertaheitolla, kun Emmin kanssa löysimme muutaman herkkutatinKoriin keräsimme myös punikkitatteja, niitä kun oli putkahdellut lenkkipolkumme varrelle kuin sieniä sateella
Rentouttavaa viikonloppua! Minä ajattelin viettää viikonlopun tyrnipensaiden keskellä.


7 kommenttia:

 1. Kyllä tuo revontuli aina sykähdyttää, on se niin kaunis. Ihania sieniä ja varmaan maistuu hyvälle tämän päivän ruoka:)

  VastaaPoista
 2. Ompas ihana Revontuli! Pitäisköhän itsekkin kokeilla, joskus pitsilangasta ja paksuilla puikoilla.. :)

  VastaaPoista
 3. Siis miten joku voi olla noin tuottelias! Huivi on ihana ja hyvännäköisiä sieniä, miten kaikkeen ehditkään. Tulee mieleen, että onkohan Sinun kellossa joitain ekstratunteja? Mulla on muuten ihan samat viikonloppusuunnitelmat ja reilu kilo on jo poimittunakin näitä oransseja herkkuja.

  VastaaPoista
 4. Ai että miten kaunis huivi ja miten siistiä jälkeä. Mä väännän just parhaillaan elämäni ensimmäisen revontulen kimpussa ja noi langankierrot on menny mulla ihan päin seiniä. Toivon, että se siitä siistiytyy, kun saan sen pingotettua.

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis ja heleä huivi! Itse en olekaan vielä Revontulia edistynyt opettelemaan, mutta ehkä vielä jonain päivänä :)

  VastaaPoista
 6. Komia on taas huivi! Ja tykkään langastakin siksi että siinä on pitkät värjäykset - näyttävät mukavilta huiveissa ja puseroissa.
  Kommeita on sienetkin!

  VastaaPoista