keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Myssyjä


Tässä on kaikenlaista tekemistä taas riittänyt ja puikkojen heiluttelu on jäänyt vähemmälle. Tai kyllä minä joka päivä jotain kudon, mutta kun tuttuun tapaani on taas miljoona keskeneräistä työtä tekeillä, niin ei oikein mikään tule ihan valmiiksi asti, mutta kaikki aikanaan kuten tämä pipo. Eihän tuon pipon tekeminen edes kauaa kestänyt, sillä vasta tammikuussa aloittelin ja jo nyt tuli valmista!Malli Savolaisen pipo
Lanka Svarta Fåret Ulrika
Menekki 70g
Puikot 4mm KnitPro pyöröt

Se meillä asuva savolainen pyyteli uutta pipoa jo viime talvena ja kuuliasena vaimona pipo tietenkin piti tehdä vaikka toteutus vähän hitaanpuoleista tällä kertaa olikin, mutta ehtipäs pipo valmiiksi ennen syyskylmiä. Malli on sama savolaisen pipo, joita olen aiemmin jo kaksi tehnytkin.

Toinen valmistunut myssy on välipalana tehty Rikke-pipoMalli Rikke Hat
Lanka Hjertegarn Vidal Alpaca
Menekki 92g
Puikot 4,0 ja 5,0mm KnitPro pyöröt

Ihanan pehmoinenhan tästä tuli, mutta omassa päässäni se ei hyvältä näyttänyt ja kun myssy ei kelvannut nuoremmalle tyttärellenikään, niin purkuun meni. Tätä nykyä pipolangat ovat sievällä kerällä kässäkopan pohjalla odottelemassa uutta tulemistaan.

Ja sitten kolmantena mutta ei vähäisimpänä turvallisen tuttua ja värikästä harmaata


Malli Löpö-pipo, oma säätö
Lanka Viking Baby Ull
Menekki 60g
Puikot 3,0 ja 4,0mm KnitPro pyöröt

Pipoon loin silmukoita 144 ja tein resoriksi 2o2n joustinneuletta 4,5cm. Lisäsin tasavälein 36 silmukkaa ja tein kaksinkertaista helmineuletta parikymmentä senttiä, jonka jälkeen tiukat kavennukset ja langanpätkien päättely. Tuloksena erittäin käyttäkelpoinen myssy jokapäiväiseen käyttöön. Tästä tykkään!

Tässäpä nämä tärkeimmät tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti