sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Polvisukat


Normaalisti tähän aikaan vuodesta virkkailen jo kovaa vauhtia, mutta sukkahullutukseni tuntuu vaan jatkuvan. Osaan jo melkein tehdä sukat varpaista varteen ilman ärräpäitä, vain täydellinen kantapää on vielä hakusessa.


Malli Polvisukat varpaista varteen, vahvistettu ranskalainen kantapää
Lanka Marks&Kattens Fame
Menekki 99g
Puikot 2,75mm KnitPro Karbonz 100cm pyöröpuikot

Eipä näistä sukista sen ihmeenpää, mukavat jalassa ja käytössä. Kantapääharjoitukset jatkuvat ja seuraavissa sukissa kantapää onkin jo lähes täydellinen!

Kaikenlaisia projekteja on tällä hetkellä työn alla, mutta mitään valmista ei tunnu puikoilta tippuvan. Ne on ne keväthommat pihalla ja puutarhassa, jotka tällä hetkellä normaalin päivätyön ohella työllistää.

Ja sokerina pohjalla, käväisinpä pitkästä aikaa lomalla ja ihan ulukomailla asti! Sain nimittäin viime talvena syntymäpäivälahjaksi lentolipun (lahjaan sisältyi myös hotelli ja vielä paluulippukin). Pyrähdimme isännän kanssa kaupunkilomalle keväiseen Prahaan. Matka oli mukava ja antoisa ja olin jopa 3 kokonaista päivää kutomatta. Oli minulla kutimet mukana ja tikuttelin ikuisuusprojektia niin meno- kuin paluumatkallakin.

Paljon oli nähtävää kuten perinteinen ja turistien kansoittama Kaarlensilta


Vanhankaupungin aukio ja astronominen kello


Vltava-joki

 

 Tančící dům eli tassiva taloLöytyipä Prahasta pari lankakauppaakin, jossa tietenkin piti piipahtaa, mutta tarjonta niissä oli aika niukkaa. Matkamuistoksi ostin vain yhden kerän!

 

Kolme päivää Prahan museoita, linnoja ja muita nähtävyyksiä katseltuamme olikin aika palata kotiin.

Ja kun oikein aletaan lahjomaan, niin tänä vuonna sain äitienpäivälahjaksi uuden käsilaukun! Laukun sain valita ihan itse eräästä Prahalaisesta Outlet-kaupasta.No, heti perään isäntä kyllä ilmoitti, että perinteet on edelleen kunniassa, joten sarja niitä vähemmän romanttisia äitienpäivälahjoja jatkuu. Tällä kertaa kulkupeliini on tilattu uudet iskunvaimentimet!

Aurinkoista viikonloppua ja mukavaa alkavaa viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Kivat sukat, harjoitus tekee mestarin :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat sukat! Varmasti hieno Prahan reissu. Tuli kaipuu sinne noita noita kuvia katsellessa.

    VastaaPoista