tiistai 28. toukokuuta 2013

Kevätpipo


Päätin tekaista itselleni kevätpipon koirankusetuslenkeilleni. No, kuinkas ollakaan, pipon teko venähti, kun tuli muita mukamas kiireellisempiä projekteja ja ehti tulla jo kesäkin. No, tarvitaan sitä pipoa vielä alkusyksystä ja on se kevät ensi vuonnakin, joten ei tuo nyt niin harmi ole, vaikka en sitä saanutkaan valmiiksi tähän sesonkiin.


Malli Oma säätö
Lanka Viking Bjørk
Menekki 45g
Puikot 4,0mm ja 3,0mm resoriin

Malli on taas omaa säätöä. Laskin tapani mukaan aloitussilmukkamäärän ja annoin puikkojen viedä. Kuviota mutkittelin mieleni mukaan ja kavennukset tein ihan näppituntumalla ja kyllä tämä välttää siihen käyttöön, mihin sen tarkoitinkin.

 
Mitäs muuta piposta, mukava päässä, ei kutita eikä hiosta.


Niin ja ettei aika kävisi pitkäksi, niin ilmoittauduin taas tämänvuotiseen Kesäyön hullutukseen eli KYHiin. Tänä vuonna tavoitteeni on kuitenkin maltillisempi kuin männä vuosina. Suunnitelma on valmiina ja tavoitteena on tehdä 10 paria vauvansukkia joululahjaksi OYSin vastasntyneiden teho-osastolle sekä 10 sytomyssyä. Tällöin vapaavalintaisia töitä jää enää 2 ja niistäkin minulla on jo aavistus, mitä tuleman pitää. 

Mukavata kesänalkua ja hullutuksen odotusta!


6 kommenttia:

 1. Kaunis pipo. Kateellisena aina katselen näitä "omia säätöjä",kun itselläni ei oikein toimi tuo säätö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipon kun tekee oman pään mukaan, niin tulee aina sopiva!

   Poista
 2. Nätti on piposi! Kelpaisi tuo muuallekin kuin koirankusetukseen. :)
  Minä en ole koskaan ollut mukana KYH:ssä enkä edes perehtynyt sääntöihin, mutta aina olen ihmetellyt niitä lukemattomia töitä, joita kyhiläiset ovat tehneet. Mutta tuo sinun suunnitelmasi kuulostaa niin maltilliselta, ehkä minäkin vielä joskus... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pipo istuu päähän! Kyh-suunnitelmani on mielestäni loistava, tulee 2 kärpästä samalla iskulla. Keskossukat ja sytomyssyt tulevat varmasti tarpeeseen.

   Poista
 3. Eipä taida pipoa tarvita tällä hetkellä, ei.=D Mutta tuleehan se kohta taas syksy ja sitten sulla onkin hyvän näköinen pipo vetää päähän. Ainakin tuossa tekopäässä istuu tosi kauniisti.
  Kyhäilyssä tavataan :) Minäkin jätän tänä vuonna ne huivi-aloitukset pois ja keskityn pienempiin juttuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvi piopa ei. Ja istuu tuo pipo omaan päähänikin. Kyhäilyssä tavataan ja pidetään maltti mukana!

   Poista