sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Color Affection ja tonttusukat


Kun tuo raitavillitys ei ottanut laantuakseen, niin tekaisinpa pois kuleksimasta Veera Välimäen Color AffectioninMalli Color Affection
Lanka Gjestal Spire
Menekki 123g
Puikot 5,0mm KnitPro pyöröpuikotIsohan tämä huivi on, mutta saa talvikylmillä ollakin. Ja värit on tällä kertaa niin mua eli värikästä harmaata, kevään vihreää ja tummaa lilaa. Ihan kiva huivi ja varmasti pääsee käyttöön. Vähän tämän tekeminen puudutti, sillä tämä huivi kudotaan (minä siis kudon, en neulo) koko ajan aina oikein ja välillä tuntui että ihan loputtomiin.
Lopputulos kuitenkin miellyttää, joten oli vaivan väärti, mutta toista samanlaista en usko tekeväni.

Äitini teki reippaana parit tonttusukat uusimmasta Kauneimmat käsityöt Joululiiteestä. Toiset sukat sai meidän Mia ja toiset on puodissa näytillä. Sukat on neulottu Gjestalin Maija-langasta.


Niin, ja sain minä paluupostissa hirvipaistinkin! Isäntä sen jo valmistikin ihan kokin ottein ja nam, oli todella maukasta! Isot kiitokset ja halaus vielä Kummitädilleni Kaijalle!

Mukavaa sunnuntain jatkoa ja ihanaa alkavaa viikkoa! Meillä on jo vähän luntakin!
 

10 kommenttia:

 1. Kaunis huivi ja kauniimmat sukat :)

  VastaaPoista
 2. jännä huivi, pitää tutustua malliin. Tykkään myös aikasemmin olleista raitaisista, ihanan peruskauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan.

  VastaaPoista
 3. Huivi on kyllä hieno ja noihin sukkiin suorastaan rakastuin!

  VastaaPoista
 4. Oi, huivista tuli upea! Ja se iso koko tässä tapauksessa on pelkkää plussaa, vaikka pakko myöntää...se ainaoikean neulominen oli loppua kohden täyttä tuskaa. Onneksi lopputulos palkitsee! :D

  VastaaPoista
 5. On kyllä kaunis tämä huivi ja ihanan iso :) Kyllä se minullakin to do -listalle pääsi.
  Todella upeat nuo sukat!

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita töitä olet taas tehnyt :)

  VastaaPoista
 7. Mielenkiintoinen malli huivissa!

  VastaaPoista
 8. Hei, toi huivi on kaunis :) Kun ohjeen ostaa tuolta rainknitwear.comista, saako ohjeen suomeksi vai onko vain englanniksi..?

  K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vähän pelkäsinkin... Kiitos vastauksesta :)

   K

   Poista