sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Syksyn sukka- ja puutarhasatoa


Viime viikolla olo oli vähän kuin kynsillle lyöty! Se johtui lähinnä siitä, että läppärini oli taas kerran remontissa. On se kumma, kun joku varaosa pitää aina tilata toiselta puolen maapalloa!?! No, sain kuitenkin rakkineen toimivana takaisin, joten tyytyväinen kai pitää olla. Semmoinen hyvä puoli tässäkin hommassa oli, että keskeneräisten kekoni on hieman pienentynyt ja olen kerennyt vähän uusia projektejakin aloitella. Keskeneräisiä neulomuksia ja virkkauksia minulla tunnetusti riittää ihan omiksi tarpeiksi, mutta nyt olen saanut valmiiksi yhtä sun toista. Kuvia näistä ei nyt saatavilla ole, sillä kamera sattuu olemaan kotona ja valmiit tekeleet puodissa, mutta eiköhän nuo jossain vaiheessa blogiinkin asti pääse. Sen verran kerron, että sain valmiiksi pari ponchoa (ohje vieläkin vaiheessa), yhden pyöryläjakun ja kahdet sukat (kolmannet ovat vielä työn alla)
 
Eilen valmistuivat nämä iloisen kirjavat sukat


Malli Sukkaset (oma säätö)
Lanka Cewec California Salida
Menekki 48g
Puikot 3,25mm
 
Sukista ei sen ihmeenpää sanottavaa ole kuin että lanka on niin kirjavaa, että se on jo ihanaa. Lankaa löytyy vielä jonkin verran puodista ja kaiken lisäksi tarjoushintaan!Viikonloppuna kuitenkin olen puuhastellut kaikkea muuta paitsi käsitöitä. Viikonloppuni on tällä kertaa mennyt lähinnä pihahommissa. Puutarhassamme on 6 omenapuuta ja sato on taas aika runsas.

Kääpiöivä Junost


Antonovka

Ja arvatkaapas mitä, ihanat tyrnimme ovat poimintakypsiä

Tyrni Terhi

Lajikkeena tyrnimme on satoisa ja vähäpiikkinen luonnonvaraiseen tyrniin verrattuna. Kyllä näissäkin tyrneissä piikkejä on, joten kädet on taas aika lailla naarmuilla, mutta on se kuitenkin sen väärti. Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa ja alkavaa viikkoa!
 

5 kommenttia:

  1. Hih, ei ole kauan kun kirjoittelin että olisi mukava päästä käymään puodissasi, mutta kun välimatkaa on niin paljon. Mutta nytpä pääsenkin, tullaan ens viikonloppuna Edeniin ja varmasti tulen käymään puodissasikin lauantaina =)

    VastaaPoista
  2. Ihania puutarhaherkkuja. Ja aika herkut ovat sukkasikin.

    VastaaPoista
  3. Hei! Mitä lajiketta tuollainen noin satoisa tyrni on?

    VastaaPoista