lauantai 1. syyskuuta 2012

Röyhelöitä, palloja ja yhdet lapaset


Voi vitsi, mitä eilen tuli puotiin! Minä kun en oikeastaan ole röyhelöihminen ollenkaan ja vaikka puodista löytyy röyhelölankaa vähän joka tarpeeseen, niin en ole aiemmin asiasta oikein innostunut. Mutta nyt tuli semmoinen huivilanka, joka on hauska ja josta ihan oikeasti tykkään!

Ensin lanka keritään vyyhdiltä palloksi


 
Silmukoita poimitaan yläreunasta kokonaiset 3 kpl puikollle ja tekaisin, en nyt ihan yhdeltä istumalta, mutta illassa valmiiksi. Tämmöinen siitä pallosta sitten tuli


Malli Vyötteen ohje
Lanka Viking Embla Loopy
Menekki 150 g
Puikot 5mm

... ja kuinka ihania värejä!... myös Zauberball-lankaa saapui puotiin, ei tosin kaikki tilaamani värit, mutta kyllä näillä alkuun pääsee ja yksi vintturahuivi näistä on jo puikoillakin!
Olen minä ihan oikesti jotain kutonutkin ja saanut ihan valmiiksi asti. En mitään suuren suurta, mutta yhdet lapaset nyt kuitenkin.


Malli Peruslapaset
Lanka Gjestal Topp't Tå
Menekki 90g
Puikot 7mm

Nämä on sen verran paksut, jotta ihan pikkupakkasilla ei näpit jäädy. Tällä hetkellä lapaset on puodissa, mutta pääsevät jossain vaiheessa tyttären käyttöön. Nuoremmalla neidillämme kun on paha tapa hukkailla lapasia ja vähän muutakin. Puodissa alkaa maanantaina mahtavat Sukkalankamarkkinat ja ilmoittelen tarkemmin tarjouksista Oulu-lehden sivuilla. Olkaahan kuulolla!

Ja niille, jotka odottelevat ohjetta ponchoon, niin se on tekeillä ja kohtapuoliin valmiskin!

Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Blogissani on postia tunnustuksen merkeissä, käy kurkkaamassa.
  Olen seurannut blogiasi pitkän aikaa ja tykkään töistäsi.

  VastaaPoista
 2. Kiva, että Oulustakin saa nyt Zauberballia. Minun piti keväällä ihan Ruotsista asti lähteä sitä ostamaan. ;) Oikeasti siis olin Luulajassa työmatkalla ja piipahdin lankakaupassa, josta sattumalta Zauberballia löysin. Oli kyllä niin kivaa lankaa, että voisi toistekin sitä ostaa, joten hyvä tosiaan, ettei tarvi enää valtionrajaa ylittää sitä saadakseen. :)

  VastaaPoista
 3. Onko sinulla myynnissä sitä paksumpaa Zauberballia ( Stärke 6:sta)?Väri 1537 olisi haaveissani......
  Entä lähetätkö postitse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tällä hetkellä, mutta harkinnassa on. Pistän väritoiveesi korvan taa.

   Toki lähetän postitse.

   Poista