perjantai 6. huhtikuuta 2012

Puotikuvia

Kun mitään valmista ei ole puikoiltani tällä viikolla pudonnut, niin saatte ihailla kuvia puodistani. Nimittäin valokuvaajaystäväni Pertti kävi pyynnöstäni ja sukkapalkalla kameransa, uuden objektiivinsa ja kuvausavustajansa Harrin kanssa puodissani ja tuon vierailun tuloksia saatte nyt ihailla. Samalla pääsette tutustumaan virtuaalisesti puotiini, olkaapa hyvät!

Kun puotiin astuu sisään niin näyttää suurinpiirtein tältä


Suoraan edessä on alelaari, josta löytyy tämän hetken kuumimmat ja ajankohtaisimmat tarjoukset.

Kassan takaa näyttää taas tältä, sesonkilangoista tällä hetkellä löytyy erilaisia puuvilla-, bambu- ja pellavalankoja ja niiden sekoituksia


Puodistani löytyy myös kattava valikoima erilaisia neuletarvikkeita. Valikoimissa on mm. Knit Pron vaihtopääpuikot ja kaapelit kuin myös sukkapuikotkin. Ja molempia saa myös neliskulmaisina! Tarjolla on myös virkkuukoukkuja, kaksipäisiä koukkuja kuin huivisolkiakin, melkeinpä joka lähtöön. Lisäksi meillä on Knit Pron niin isompia kuin pienempiäkin puikkosettejä ja uutena viime viikolla tuli näille myös säilytyspussukoita! Lisäksi valikoimiini kuuluu laaja valikoima Prymin puikkoja ja neule- ja käsityötarvikkeita. Ja jos jotain vielä puuttuu, niin herkällä korvalla kuuntelen ja mahdollisuuksien mukaan tilaan sitä mitä tarvitaan. Ja puotikierrosta jatkettaessa löytyy vielä lisää lankaa ... pellavaa, alpakkaa, silkkiä, villaa ...Tässä on puodin takaosastoa, sukkalangat vasemmalla ja suoraan edessä sekä vauvalangat oikeallaTakaosasta löytyy niin trikookuteita kuin ontelokuteitakin ja tietenkin vielä lisää lankaa. Tällä hetkellä lähinnä villa- ja merinovillalankojaPuoti tässä tulikin suurin piirtein kierrettyä, mutta tervetuloa käymään, ihan oikeastikin!

Seuraavalla kerralla kerronkin uudesta lelustani, mutta siihen asti oikein mukavaa ja aurinkoista pääsiäistä!


9 kommenttia:

 1. Ihanaa, lankaa ja lisää lankaa...
  Oikea neulojan unelmapaikka.
  Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Voi apua mikä karkkikauppa!
  On sinulla ihanaakin ihanampi työympäristö :O)

  VastaaPoista
 3. Jos joskus Oulussa liikun, niin varmasti tulen katsomaan kauppaasi. Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kävin jo, mutta poikkean uudelleenkin, jos vain aukioloaikana onnistun menemään Oulun ohi. Tutulta kierros tuntui kuvista!

  VastaaPoista
 5. Oi mikä valikoima kaikkea ihanaa - seuraavalla Oulun reissulla on ihan pakko tulla käymään ! t. Eija

  VastaaPoista
 6. Onpas mukavan näköinen puoti:) Harmillista, että asun niin kaukana! Ihania sukkia tuolla edellisessä postauksessa!

  VastaaPoista
 7. Sinulla on oikea lankataivas;) Pitää käydä seuraavalla Oulun reissulla katsomassa lankojasi. hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 8. ihana kauppa, kun käyn oulussa niin tulen kyllä käymään. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 9. Ihanan näköinen kauppa ja avara sellainen, mä kun olen tottunut että lankakaupoissa ei meinaa mahtua kääntymään (noh ehkä vähän liioittelun makua). Voi kun oisit lähempänä...

  VastaaPoista