torstai 1. maaliskuuta 2012

Tervepä taas!

Ajattelinpa pienen tauon ja kaiken kiireen jälkeen palata takaisin omaan blogiini. Puotini on Pohjolan Lanka ja sijaitsee Oulussa osoitteessa Isokatu 56. Tässä on hieman kiirettä pitänyt, sillä kauppa on rakennettu pienen ajan sisällä ja vieläpä kahteen kertaan!

Puoti on tietenkin täynnä lankaa! Tarjolla on ihania kesälankoja, kuten bambua, bambusekoitteita, puuvillaa, puuvillasilkkiä, pellavaa, pellavasekoitetta ...


ja tottakai meiltä löytyy laaja valikoima tavallisia ja vähän erikoisempiakin sukkalankoja!Tietenkin huivihullulla on tarjolla myös erilaisia huivilankoja, vaikka harmikseni en tänä vuonna ole  vielä huivin huivia ehtinyt tekemäänkään, ainakaan valmiiksi asti. Olen minä tietenkin tikutellutkin, mutta lähinnä mallitilkkuja ja ihan vaan tavallisia sukkia, meillä kun näitä sukankuluttajia riittää. On mulla pari isompaakin työtä tekeillä, mutta niistä enemmän kunhan valmistunevat...

Minä kun innostuin viime kesänä myös matovirkkuuhommasta, niin tarjolla on tietenkin trikookuteita. Eilen sitten saapui myös kysyttyä valkoista ja harmaata trikookudetta ja niitä muuten riittää!Tervetuloa tutustumaan puotiini!

Mukavaa loppuviikkoa kaikille niin uusille kuin vanhoillekin lukijoilleni!


10 kommenttia:

 1. Voi apua, miten kauniin näköisiä lankoja hyllyt täynnänsä!

  VastaaPoista
 2. Niin houkuttavan ihania lankoja ja mitkä värit! Pitääkin tulla taas joku kerta ainakin hiplaamaan noita. Kävin minä silloin avajaispäivänäkin, mutta oli niin paljon väkeä, että en oikein viihtynyt silloin.

  Pidetään muuten nyt ainakin vuoden tauko huivihulluttelussa! ;D Vaikka on minulla nytkin huivi puikoilla ja toista suunnittelen, mutta minähän en päässytkään tavoitteeseeni HHV:ssa.

  VastaaPoista
 3. Jaa, onkohan mulla joku katkos tai mitä tarkoittaa että puoti on rakennettu kahteen kertaan? Ja mihin se puotiblogi katosi? Eikös semmonen ollut?
  Noh, oli miten oli niin kiva kun päivitystä tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ollut katkosta siellä päässä:-) Puoti on tosiaan tehty kahteen kertaan ja työllistänyt ihan kivasti... Puotiblogia pidän tästä lähtien tässä ihan omassa blogissani.

   Poista
 4. En ehtinyt käymään siinä ensimmäisessä. Mutta tähän toiseen yritän ehtiä viikolla 12.

  VastaaPoista
 5. Onnea puotiisi! Upealta näyttää, harmillisen kaukana vain oot, ehkä kesällä :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Ei ole, vaan toimin ihan itsenäisenä yrittäjänä.

   Poista
 7. Onnea, olet kyllä ollut tosi kiireinen!

  VastaaPoista
 8. Onnea uudelle yrittäjälle! Ihalaiskan puoti näyttää ihanalta!

  VastaaPoista