maanantai 12. maaliskuuta 2012

Minä osaan!

Tässä on viikko vietetty blogihiljaisuutta, mutta se johtuu tällä kertaa siitä, että tietsikkani oli korjaamolla. Semmoinen hyvä puoli asiassa oli, että oli kerrankin aikaa opetella jotain uutta. Ja arvatkaapas mitä, olen oppinut tekemään kirjoneuletta, siis ihan oikeaa kirjoneuletta! Se ei ollutkaan mikään helppo homma. Katsokaas, kun käsialani on niin tiukka, että puikot nitisee ja heikoimmat eivät edes kestä käsittelyäni. Ne ainokaiset kirjoneuletumput, jotka olen joskus ammoin aikaiseksi saanut, ovat ihan mykkyrällä ja käteen niitä on turha yrittää saada sopimaan. Sain tämän ahaa elämyksen kokeiltuani neliskanttisia sukkapuikkoja ja nyt niitä sitten syntyy, kirjoneuleita siis. Tässäpä ensimmäinen harjoitustyöni


Malli: Kuviolliset sukat
Lanka: Viking Vilma, tummanharmaa, valkoinen, aniliininpunainen ja vaaleanpunainen
Puikot: Knit Pro Cubics 3,5mmEiköstä vaan olekin ihanat sukat, ainakin minusta ovat näin ensimmäiseksi harjoitustyöksi. Eteeni on siis avautunut aivan uusi maailma, kun nyt pääsen kokeilemaan kaikkia ihania kirjoneulemalleja, joita en ennen ole voinut kuvitella tekevänikään. Lankana käytin Vikingin Vilmaa, jota muuten saa puodistani myös 50g kerissä ja aivan uskomattoman edulliseen hintaan. Tarjolla on kaikki Vilman vakiovärit, mukaanlukien 3 ihanaa uutuusväriä, joita ei isoissa kerissä edes ole.

 Vastaavat värit löytyvät myös vähän paksummasta VillestäNiin ja vaikka viikoloppu meni sukkia äheltäessä, niin kyllä me viikonloppuna nautimme myös ihanasta auringonpaisteesta,  Emmikin, jonka jäljiltä pihaltamme löytyy muutama isompikin kraateri eilisen kaivuutyön seurauksenaMukavaa viikonalkua!

10 kommenttia:

 1. Upeet sukat tosiaankin ja miksi ihmeessä et osaisi. Mä en ainakaan oo ees epäillyt sitä. Niin paljon kaikkea kivaa oot tehnyt ja saanut aikaiseksi. Mitä tulee viikon hiljaiseen blogiin niin mulla se taitaa olla välillä parikuukautta hiljanen.

  VastaaPoista
 2. Kauniit ovat. Vilmassa ja Villessä näyttää olevan kivoja värejä.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat. Olen kanssa siirtynyt suurimmaksi osaksi noihin neliskanttisiin puikkoihin, niillä on ihana neuloa. Sinun kauppasi on ihanan näköinen. Harmi vaan että se on niin kaukana Turusta. Kivoja kuvia kaupastasi , onneksi olkoon uudelle yrittäjälle <3

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniit. Kiva, että Vilmaan ja Villeen tulee uusia värejä. Se on hyvä sukkalankaa ja käy myös muihin neuleisiin.

  VastaaPoista
 5. Kyllä on kauniit sukat noin niin kuin harjoitustyöksi varsinkin. Vilma on yksi lempilankojani, olen siitä tekemässä juuri pienelle tytölle puseroa. Ihanan silkkimäistä mutta kestävää.

  VastaaPoista
 6. Upeat sukat! Onnea vaan onnistumisesta. Kirjoneuleet ovat helppoija tehdä kun oivaltaa muutaman asian. Itse pidän langat aina samassa järjestyksessä sormellä niin silloin jo oppii pian neulomaan niin, ettei tarvi edes koko aikaa katsoa. Ihan pitää udella, että mihin hintaa niitä Villejä saa? Värit näyttää kyllä ihan mahdottoman kauniilta!

  VastaaPoista
 7. Kauniit sukat! Kokemuksesta voin muuten kertoa, että kirjoneuleet vievät helposti mukanaan. Ainakin minulle kävi niin joskus ennen blogiaikaani. Nykyään on kyllä muutakin tullut tehtyä.

  VastaaPoista
 8. Kauniit on sukat! Miulle aivan outoja nuo langat, mistö niitä oikein saa?

  VastaaPoista