tiistai 20. joulukuuta 2011

Kyjy-yhteenveto


Niin se aika rientää ja kohta on jo joulu. Tuli käytyä koulun joulujuhlissa ja taisivat olla viimeiset lajissaan tässä perheessä. Nuorempi tyttäreni kun käy peruskoulun viimeistä luokkaa ja ensi vuonna on jo uudet kujeet.

Mennään sitten kyjyilyyn. Sain ne melkein kaikki tehtyä, mutta en sitten kuiteskaan. Olisinhan minä ne kerennyt tekemään, mutta loppui jotenkin puhti ja takavasemmalta tuli kaikenlaista muuta mukavaa väkerrettävää, kuten pari ylimääräistä tunikaa, mössykät ja myssykät sekä muutama tuubihuivi. Lisäksi tämän syksyinen projektini työrintamalla on työllistänyt aikalailla, joten Kyjyjen suhteen en sitten enää jaksanut venyä.

Kyjyjen tilanne on tällä hetkellä 19/24 ja sellaiseksi se jääkin. Tässä projektissa sain siis valmiiksi asti 9 huivia
Tuli sitä tehtyä muutakin, kuten neljä paria sukkia, kolmet lapaset, kaksi tunikaa sekä mainiot Lakupekka-veljekset
Keskeneräisiksi kyjyilyssä jäi viisi aloitusta, jotka kaikki muuten ovat huiveja. Jotenkin tuntuu että tämän vuoden huivikiintiö on täysi. Hulluun huivivuoteen (HHV) osallistuttuani olen sitten tehnytkin huiveja, ainakin omiksi tarpeiksi. Olkaa huoleti, kyllä nämä huivit joskus vielä valmistunevat, aikataulusta en tosin mene takuuseen...Nyt on vähän turnausväsymystä kaiken kyhäilyn, kyjyilyn ja hullun huiviprojektin jälkeen ja senpä takia teenkin lupauksen! Ensi vuonna en ota osaa yhteenkään tempaukseen ja kaikkien tempauksien emot ovat velvoitettuja epäämään osallistumiseni, koska itse en välttämättä älyä! Aika vaan ei riitä kaikkeen kivaan! 

Mukavaa joulunodotusta!

4 kommenttia:

 1. Kyllä 19/24 on ihan kelpo tulos, saat onnitella itseäsi! :)

  VastaaPoista
 2. Hurjasti olet saanut valmiita! Mä muuten tein saman päätöksen kun KYH loppui. Vuoteen ei yhtään nettineulontatempausta! Sukkasadon aikana neuloin kyllä sukkia mut ilman paineita...

  VastaaPoista
 3. Uskomattoman upeita neuleita.
  Ihanaa ja Tunnelmallista Joulua Sinulle

  VastaaPoista