perjantai 25. marraskuuta 2011

Toinenkin pitsituubi


Tekaisin sitten toisenkin pitsituubihuivin. Tämä lanka on marinoitunut kaapissani jo jonkin aikaa tietämättä miksi isona tulisi. Yksi päivä sitten vaan välähti, että pitsituubihan se tästä pitää tehdä ja ei kun toimeen. Silmukoiden luonti ja aaltopitsiä neulomaan, niin pitkästi kuin lankaa riittää ja riittihän sitä. Yhdessä 25g kerässä oli metrejä 250m. Ihan koko kahta kerää en käyttänyt, sillä alku meni harjoitellessa, mutta melkein puoli kilometriä tuli tätä lankaa nitkuteltua.Malli: Pitsituubi, oma säätö
Lanka: GGH Kid Melange
Menekki: 41g
Puikot: 4,0mm Knit Pro pyöröt

Tämän tekeminen sitten kestikin tovin, mutta oli vaivan väärti. Mukava ja kevyt, eivätkä kuvat anna oikeutta tälle pitsi-ihanuudelle. Se on tämä onneton pimeys, joka aiheuttaa kuvaamisellekin haasteita, tulisi jo kunnon talvi!Rentouttavaa viikonloppua! Meillä on piparit jo paistettu!

5 kommenttia:

 1. Tekeepä mieli sanoa näin turkulaisittain et "Älä oo tollane!" Piparit jo nyt? Ja hullun huivivuoden ens vuodenkin tinki aloitettu! Taidat olla ylikunnossa...
  Kyllä sua tänään kaipailtiin ja terveiset meni perille!

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuubi onkin! Jotenkin niin herkän oloinen... Minäkin paistoin jo eket tortut :)

  VastaaPoista
 3. Hyvin kauniit molemmat! Tuli heti halu kokeilla itsekin.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut "maaliin tulosta"! Tämähän on jo "eikä tässä vielä kaikki-huivi, eli kaupanpäällinen"! Ihania, kauniita tuubeja molemmat!
  Itselläni muutamaa huivia vaille viellä, mut ehkä täs keritään... Viimeviikkoina on muuta puuhaa kertynyt sen verran, ettei juuri ehdi kutoa, saati bloggailla, toivottavasti loppuvuos ois hiljasempaa muulla rintamalla.

  VastaaPoista
 5. Molemmat pitsituubit ovat niin kauniita, kyllä kannatti tikutella :)

  VastaaPoista