tiistai 8. marraskuuta 2011

Ja taas tuubi...


Meillä kun näitä tuubihuivin käyttäjiä riittää, niin tekaisinpa ajankuluksi taas yhden. Tämä malli on taas kerran omasta päästä.Malli: Oma säätö
Lanka: Novita Noki
Menekki: 183g
Puikot: 8,0mm

Silmukoita loin 150 ja kudoin muutaman kerroksen aina oikein. Tämän jälkeen suljin ympyräksi ja neuloin 2 kerrosta oikein. Seuraavalla kerroksella tein pidennettyjä silmukoita seuraavasti: '15 s o, 1o lk *5, 1o 2 lk *5, 1o lk *5'. Hipsukoitten väliä toistetaan kerroksen loppuun. Seuraavalla kerroksella neulotaan kaikki oikein ja langankierrot pudotetaan puikoilta. Sitten kerros nurin, 2 kerrosta oikein ja taas kerros pidennettyjä silmukoita, mutta aloitetaan pidennetyillä silmukoilla ja sen jälkeen 15 s oikein ja kerros loppuun. Kun lanka alkaa osoittamaan loppumisen merkkejä, kudotaan 1 kerros nurin, 1 kerros oikein, 1 kerros nurin, 1 kerros oikein ja päätetään silmukat. Lopuksi langanpäiden päättely ja tuubi on valmis käyttöön.Tästä huivista tuli ihan ok ja arvaatteko mitä, enää yksi huivi, niin hullu huivivuosi eli HHV on päätöksessään!

No arvatkaas mitä kuuluu Kyjyilylle? Se projekti on vielä vaiheessa ja pahasti. Viisi työtä on melkein alkutekijöissään ja yksi kolmeen kertaan aloitettu ja yhtä monta kertaa purettu tunikantekele on sitten kokonaan aloitamatta. Tässä nyt on sen verran kaikenlaista puuhasteltavaa, jotta taidan keskeyttää Kyjyilyt tai ainakaan en niistä stressiä ota, valmistuu jos valmistuu, todennäköisesti ei. Viimeinen Kyjy jonka sain valmiiksi on, raportoitu reilu kuukausi sitten ja sen jälkeen en ole silmukan silmukkaa Kyjyjä neulonut, vaikka muuten olen kyllä puikkoja heilutellut. Mistä sitä saisi sitä tsemppiä puurtaa nuo Kyjyt loppuun?


4 kommenttia:

 1. Kiva tuubi :) Minunkin pitäisi ostaa tuota Nokea, kun siitä itsekkin haluaisin jonkinlaisen kaulanlämmittimen.

  VastaaPoista
 2. Elä välitä, miun Kyjyilyt on myös ihan jäissä:( Enkä meinaa niistä paineita ottaa. Nyt pitää takoa joulumyyjäisiin, siinä on jo ihan tarpeeks tälle syksylle. Kesken jää miun osalta enkä meinaa huonoa omaatuntoa siitä ottaa niskoilleni.
  Vaan tuo tuubihuivi on taas kiva!

  VastaaPoista
 3. Kiva tuubi! Mä olen niin hitaastilämpiävää sorttia (=varsinaissuomalainen?) et tuubit kolahti muhun vast nyt. Saankohan niistä edes jonkun HHV:n aikaseks? Mä päätin KYHäilyn jälkeen olla vuoden osallistumatta yhteenkään nettijuttuun vaan siks et neulomisesta meni ilo kun oli "pakko" neuloa. Siis rennosti vaan KYJYjen kanssa!
  Terveisiä tonttutehtaalta, joka starttas tänään!

  VastaaPoista