perjantai 7. lokakuuta 2011

Taas tanskalainen


Tekaisinpa sitten toisenkin tanskalaishuivin, se vaan on mielestäni niin ihana. Kuvat on napattu tänä aamuna tuulen tuivertaessa, joten nopea sai kameran kanssa olla, jotta tämä unelmankevyt huivi ei olisi lähtenyt tuulen mukana teille tietämättömille. Kuvat eivät (tälläkään) kertaa ole ole kovin hääppöisiä ja eivät todellakaan anna oikeutta tälle aivan ihanalle huiville.


Malli: Dane Shawl
Lanka: Malabrigo Lace
Menekki: 48g
Puikot: 4,0 mm Knit Pro pyöröt

Väri on ihanan lämpimän ruskea ja mielestäni sopii minulle, joten tämän huivin pidän ihan itse. Tässä huivissa riitti tekemistä, sillä tein huivista kaksi mallikertaa isomman kuin ohjeessa. Lanka on riittoisaa ja 50g vyyhdistä sai ihan kelpo huivin. Aamuinen tuulentuiverrus on yltynyt täällä Oulun seutuvilla ihan kunnon syysmyrskyksi, mutta en anna sen häiritä, nimittäin huomenna on erikoisen kiva päivä, sillä huomenna alkavat Oulun Kädentaitomessut ja minä menen sinne heti kun ovet vaan aukeavat! 

Mukavaa viikonloppua! 

5 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana huivi! Minulla olisi tota samaa lankaa.. Pitäisiköhän Dane neuloa siitä?

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi!
  Juuri katseltiin lastenlasten (kyläilemässä mammuttilassa) kanssa, miten paljon oksia on pihalle myrsky heittänyt. Eilen illalla tuli ukkosmyrskykin ja pimensi taivaan, sittemmin sähkökatkokset pimensi talonkin.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Lämpöisenkaunis huivi!
  Mukavia messuja, paljon hyviä ostoksia ja hihaan tarttuvia ideoita :)

  VastaaPoista
 4. IHana huivi jälleen! Myrskyä on ollut täälläkin mut vesi ei sentään noussut Turun torille asti.

  VastaaPoista