tiistai 25. lokakuuta 2011

Puro-tunika

Johan se otsikkokin kertoo mistä tässä on kyse. Tekaisin siis tunikan Novitan Purosta, väri on ihanainen Takkatuli. 


Malli: Oma säätö
Lanka: Novita Puro Takkatuli
Menekki: 370g
Puikot: 6,0 ja 7,0 mm

Malli on taas kerran ihan omaa designia ja kuten tapoihini kuuluu, tein tämän yhtenä kappaleena ylhäältä alas eli sauman saumaa tässä tunikassa ei ole. Hihoissa on pienet palmikot, yläosa on 3o1n neulosta ja vyötärö 1o1n joustinneuletta. Neulos kun tuntui vähän tiiviiltä, vaihdoin alaosaan isommat puikot ja tein 3 nurin 1 oikein, jossa oikea silmukka on nostettu neulomatta joka toinen ja neulottu joka toinen kerros. On tällä systeemillä varmaan jokin hieno nimikin, mutta eipä vaan juuri nyt tule mieleen. Minua fiksummat voisi vaikka vinkata vastaisuuden varalle ;-)


Kroppani kun on nykyään mallia pyylevä, niin eihän tämä minun päälläni hyvältä näytä. Tässä on nyt sitten tasan kaksi vaihtoehtoa, joko kroppa pienenee tai tunika lähtee myyntiin. Ikuinen optimisti kun olen, niin kyllähän muutama kilo aina lähtee, mutta kun on tälle syksylle suunnitteilla vähän muita projekteja, niin menköön tunika myyntiin. 

Koko on siis 40-42 ja tarkempia speksejä voin laittaa, jos jotakuta tunika kiinnostaa. Yhteyden minuun parhaiten saa vaikkapa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ihalaiskan.ihanuudet(at)gmail.com


3 kommenttia:

  1. Kaunis on tunika! Mä tiedän tuon neuloksen, mut nimi on kans hukassa...

    VastaaPoista
  2. Tykkään kovasti tunikastasi. Minusta se näyttää ihan hyvältä päälläsi.

    VastaaPoista
  3. Ihanat värit! Takkatuli tai ruska (mikä miulle tulee mieleen), upee on!

    VastaaPoista