perjantai 6. kesäkuuta 2014

Raitapolvisukat


Hellettä piisaa ja minä se teen keskeneräisiä käsitöitä valmiiksi. Nämäkin polvisukat oli sen verran vajaat, että toisesta puuttui terä. Äkkiäkös tuon tekee, kun vaan hommaan ryhtyy


Malli Jämälankapolvarit 17/48
Lanka Gjestal Maija, 2 väriä Viking Vilmaa
Menekki 152g
Sukkapuikot

Sen verran vähän enää on Maijan jämiä, että piti ottaa perusharmaa pohjalangaksi eli ei ollenkaan huonosti  ole jämälankalaatikon vajuutukseni sujunut. Nämä sukat menevät lahjalaatikkoon odottelemaan käyttäjäänsä. Tänäkin vuonna on tuo KYH (kesäyönhullutus meneillään), mutta tällä kertaa en siihen ole osallistunut. Tuli tuo kesäkuu vähän yllättäen. Vasta jälkijunassa hoksasin, että tänä vuonna siinä on semmoinen erikoisuus että mukaan voi ottaa myös UFOt eli kesken jääneet työt. Jos minä nyt sitten itsekseni ja omaksi huvikseni yrittäisin saada kesän aikana 20 työtä valmiiksi. Keskeneräisiä töitä kun on ihan riittävästi. Sitten tilanne olisi kohdallani jo erinomaisen hyvä ja voisin hyvillä mielin odottaa syksyn uutuuslankoja.


5 kommenttia:

  1. On taas upeita sukkia! Sitä vaan ihmettelen, missä välissä sinä näitä tehtailet, sillä ihan sukkatehtaaltahan tämä jo vaikuttaa. Tai oikeastaan neuletehtaalta. :)

    VastaaPoista
  2. Ihania raitasukkia olet neulonut! Pitäisiköhän itsekin kaivaa sukkapuikot esiin pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
  3. Voi, kovin ihania raitoja ja ihanan pitkät.

    VastaaPoista