keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Jämäsukkia keskikesän juhlaan


Se on juhannus tulossa ja kelit sen mukaiset. Tiistaina satoi ensin vettä sitten räntää ja lopuksi lunta! Enää ei kai voi sanoa, että Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen. No, lyhyt se on edelleen, mutta lunta on vähintäänkin riittävästi (no onneksi se suli samantein pois) 


Suomen suveen kuuluu siis olennaisesti villasukat ja lämpöä saadaan lisää lämpöisellä tai suorastaa kuumalla värityksellä. Nämä sukat ovat suorastaan hottikset!


Malli Jämälankasukat 18/48 HOT!
Lanka Sekalaisia dk-vahvuisia lankoja
Menekki 84g
Puikot 3,0mm KnitPro sukkapuikotMalli Jämälankasukat 19/48 Prinsessa
Lanka Sekalaisia dk-vahvuisia lankoja
Menekki 82g
Puikot 3,25mm KnitPro sukkapuikot

Projektini keskittyy edelleen keskeneräisten käsitöiden vähennyspuuhiin ja valmista tulee pikkuhiljaa. Tällä hetkellä keskeneräisiä on rapiat 20, mutta on tilanne ollut pahempikin ;-) Tarkoitus on syksyyn mennessä päästä näitten hommien kanssa siihen vaiheeseen, että voipi hyvällä omalla tunnolla testailla syksyn uutuuslankoja. Siis keskeneräisten kimppuun, mars!


Mukavaa Juhannuksen odotusta!


2 kommenttia:

  1. Sama täällä, siis villasukkia juhannukseksi! ;) Aamulla sain yhdet valmiiksi ja seuraavat panin äsken puikoille! Mutta ei minun sukkani ole noin ihanan värisiä kuin sinun, varsinkin nuo hottikset ovat makeet. :)

    VastaaPoista
  2. Jep.on kyllä hyvä aika tehdä sukkia kun ei tiedä milloin se talvi yllättää..Eikä mennyt ne mun viimekertaiset lankaostoksetkaan kovin "väärin".. ;)

    VastaaPoista