keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Sytomyssykö?


Kaikenlaista pikku puuhaa tuntuu riittävän ja saldoni sytomyssyjä ystävänpäiväksi tempaukserssa jäi tänä vuonna aika laihaksi. No, onneksi keräys on jatkuva, joten ei hätää. Seijasisko kävikin jo hakemassa Lankamaailmasta laatikollisen myssyjä, tämän niiden mukana.

Tässäpä minun tekeleeni keräykseen


Malli Turbaani, ohje Martta-lehdestä
Lanka Novita Luxus cotton
Menekki reilu 2 kerää (en muistanut punnita ja myssy on jo matkalla)
Puikot 4,5 KnitPro Cubics pyöröpuikot

Silmukoita vähän vähensin ohjeen mukaisesta, olisikohan laittanut 160 silmukkaa. Tosin tämäkin on pyöritelty turbaaniksi oman pään mukaan, kuten ensimmäinen koekappaleenikin.


Eihän tuo häävi myssy ole ja poikkeaa aika paljon perinteisestä sytomyssystä. Mutta makuja on monia ja toivottavasti tämä kelpaa.


Tässäpä nämä tärkeimmät tällä kertaa. Seuraavana onkin taas vuorossa sukkia, sillä varpaista varteen sukat tuntuvat nyt tulevan ilman suurempaa tuskaa, ainakin kaksia sukkia olen jo aloitellut! Saa nähdä kun päästään kantapäähän asti, että mille mallille naama kääntyy.


7 kommenttia:

 1. Tuohan on ihan mielettömän hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Tää on hieno!
  Mulla tulee mieleen tehdä tää itselleni saunan jälkeen päähän heitettäväksi pyyhkeen sijaan.
  Mikähän lanka siihen kävisi vai toimiiko mikään?

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana myssy sytomyssyksi. Minä olisin ehdottomasti huolinut tuollaisen myssyn itselleni jos silloin kun sairastin olisi niitä ollut saatavissa. Sitä en tosin tiedä oliko syöpäosastolla, mutta minä sairastinkin syöpää hematologisella osastolla.

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis myssy, minä ainakin tykkään mallista. t. Eija

  VastaaPoista
 5. Ihan mieletön :) Tämä sinun kasaamistyyli on todellakin parempi kuin mitkään muut aiemmin näkemäni! Olisikohan mitään mahdollisuuksia, että laittaitsit tämän sinun version kokoamisesta näkyviin :)Tai edes vihjaisit, mitä kiepautuksia tuossa on käytetty!

  VastaaPoista
 6. Hei! Olen metsästänyt turbaanille hyvää ohjetta. Tämä sinun tekemäsi on mielestäni kaikkien hienoin, mutta ohjetta ei taida löytyä kuin Martta-lehdestä.. Olisiko vinkkiä tai linkkiä vatsaavanlaiseen ohjeeseen, minulla kun Martta-lehtiin ei ole mahdollista päästä käsiksi?

  VastaaPoista