sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sytomyssyjä Ystävänpäiväksi


Hyvän asian puolesta kannattaa kampanjoida. Niinpä myös minä ja Oulun Lankamaailma osallistuvat Sytomyssyjä Ystävänpäiväksi keräykseen.Sytomyssyjä Ystävänpäiväksi 2013 keräys meillä järjestyy siten, että seuraavana neuleiltanamme laitamme ahkerat kädet töihin ja virkkaamme ja kudomme sytomyssyjä. Seuraava neuleiltamme on keskiviikkona 30.1.2013 klo 18. Keräyksen ahkerat puuhanaiset Seijasisko ja Marja-Leena ovat lupautuneet paikan päälle kertomaan sytomyssyilystä. Heiltä saamme myös parhaat ohjeet ja vinkit myssyjen tekoon. Oulun Lankamaailma lahjoittaa illan sytomyssylangat ja tuttuun tapaan tarjoaa kahvin ja teen. Tervetuloa mukaan!

Ne, jotka eivät neuleiltaan paikan päälle pääse, voivat kuitenkin osallistua tempaukseen tuomalla valmiit myssyt Oulun Lankamaailmaan, osoitteeseen Saaristonkatu 27, 90100 Oulu. Ja niinhän se on, että kun alkuun pääsee, niin myssyjä tuppaa syntymään enemmänkin. Eli jos mieli tekee tehdä sytomyssyjä ja lahjoittaa ne niitä tarvitseville, niin tuokaa meille. Toimitamme ne OYS:in syöpäpoliklinikalle.


-Ihalaiska

6 kommenttia:

 1. tsadaa, sait uuden lukijan :-)
  ja myssyt pukkaa Kempeleen asukastuvassa

  VastaaPoista
 2. Ihanan uuden blogin löysin! Haluan heti antaa jotakin, löydät sen blogistani :o) P.S. Myssyjä voinee myös postittaa teille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta! Toki voit postittaa myssyjä! Otamme kiitollisuudella vastaan myssyjä!

   Poista
 3. Minä tulenkin huomenna pyörähtämään Lankamaailmassa tuomassa myssypussin, viimeinen myssy vielä koukulla. :)

  VastaaPoista