maanantai 25. heinäkuuta 2011

Loma jatkuu

Käsitöitä olen tehnyt, vaikka pääasiassa aikani on mennyt loman vietossa ja blogini on viettänyt hiljaiseloa. Olemme viettäneet tyttäremme rippijuhlia ja reissanneet, vaikka saanhan tuota reissua työni puolestakin tehdä. Matkareittimme osui myös Soukan Menitaan, josta sain pienen saaliin



Nämä langat tulee pääosin käytettyä Kyjyssä, joten olkaa huoleti, niille ei tarvitse säilömispaikkaa komeroistamme etsiä. Olen myös saanut jotain valmistakin aikaan, kuten tuiki tarpeelliset sukat. Villasukat eivät tosin ihan näillä helteillä varustukseeni kuulu, mutta kohtapuoliin niille kuitenkin löytyy käyttöä.

Malli: Perussukat
Lanka: Novita Polkka (858)
Menekki: 100g
Puikot: 4,0 mm sukkapuikot

Piti siis päästä kokeilemaan Novitan uutuuksia ja ensimmäisenä silmään sattui tämä ihanan värinen Novitan purppura-vihreä-luonnonvalkoinen Polkka-lanka. Nämä sukat valmistuivat reissumme aikana ja ovat osa KyJy-projektia eli sekin homma etenee. Kunhan saan laukut purettua, reissukässyt järjestykseen ja Kyhäilyt valmiiksi, postaan ihan oman jutun Kyjyilystäni.

No, seuraavana sitten Kyhäilyistä. Suuritöisin Kyhini valmistui ja otin huivin tänä aanuna pingotuksesta ja tässä se on tadaa ... KYH22 Windsbraut Padua


Lanka: TeeTee Elegant
Menekki: 67g
Puikot: 4,0 mm Knit Pro pyöröt

Mallista voin sanoa, että oli 'hieman' työläs. Jokainen rivi piti erikseen katsoa kaaviosta ja joka kerroksen mallikertaa en edes oppinut ulkoa kerroksen aikana, joten tämän huivin tekeminen kesti tovin. Väsyneenä en edes uskaltanut koskea huiviin, sillä purkuhommat tämän mallin kanssa eivät olisi olleet kovin yksinkertaisia.  


Huivi siis teetti töitä, mutta onhan se komia



Lopputulos on mielestäni upea, mutta jälkikäteen ajatellen, huivista olisi ehkä kannattanut tehdä valkoinen, mutta näin tällä kertaa. Huivi kuuluu myös HHV-projektiin numerolla 34.

Ja iloksemme, melkein 2 metriä korkea harmaamalvikkimme täydessä kukassaan


Hyvää kesänjatkoa kaikille lukijoilleni ja palaan pikemmin kuin arvaattekaan!  

13 kommenttia:

 1. Soukan Menita on ihana paikka! Harmittavan harvoin siellä tulee käytyä,vaikka linnuntietä sinne ei meiltä pitkästi olekaan... Mutta tämä Espoon poikittaisliikenne...

  Ihana tuo Sinun huivisi,upea!Ja tuota uutta Polkkaa on minunkin saatava,ehdottomasti!
  Kivaa lomanjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana, kaunis huivi!
  Koskahan sitä siellä Soukassa pääsis käymään, aika lähellä kuitenkin, vaan ei muuta asiaa sinnepäin ole ollut...
  Kaunista kesäloman jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Upea huivi ja ihanan raikkaan väriset sukkaset:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis on huivi!! Hyvä väri sukissa!

  VastaaPoista
 5. Upea huivi!
  Minä en ole Soukan Menitassa käynyt koskaan, harmi, vain siinä keskustan liikkeessä.

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana huivi! Kaunis väri tuossa uudessa Polkassa. Me käytiin lauantaina kesäajelulla ja matkalle osui myös Koria ja Novitan myymälä. Siellä ihastelin kovasti uusia lankoja ja värejä.

  VastaaPoista
 7. Vau! Upea huivi! Oli varmasti kaiken vaivan arvoinen! :)

  VastaaPoista
 8. Soukan Menitassa olen vieraillut vain kerran. Olisi kiva päästä taas käymään, vaikka langantarvetta ei kyllä ole! Huivi on upea ja sukat todella kauniin väriset. Itse aion tehdä samanlaiset sukat kunhan vaan kerkiän.

  VastaaPoista
 9. Oi miten kaunis huivi, minä en edes uskaltaisi aloittaa noin haasteellista mallia :)

  VastaaPoista
 10. Kiitoksia ihanista kommenteistanne. Huivi oli tosi työläs tehdä. Soukan Menitassa käyn aina ohikulkiessa eli melkeinpä kerran kuussa.

  VastaaPoista
 11. Huivi on ihana ja sukkien väri kans. Hyvää lomanjatkoa sulle toivotteleepi yksi, jolla on kaks aamuherätystä ennen lomaa:-)

  VastaaPoista
 12. Mielettömän ihana huivi! Ja tuo sukkalanka on oikein pirteän värinen:)

  VastaaPoista