lauantai 30. heinäkuuta 2011

Lanesplitter

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä valmistui KYH#1. Ei tämä muuten olisi viimeiseksi jäänyt, hame oli ihan helppo tehdä, mutta kun siinä oli yksi sauma ja sen ompeleminen sitten kangertelikin, en vaan viitsinyt ryhtyä hommaan. Minä kun en tunnetusti tykkää saumojen ompelusta  sitten yhtään.

Esitellään nyt sitten oma takamuskin tai oikeastaan takamuksen päällä oleva hame eli Lanesplitter.


Lanka: Lang Yarns Jawoll Magic Degrade ja Gjestal Knopp
Menekki: yhteensä 200g (Jawoll 92 g, Knopp 108g)
Puikot: 3,5 mm Knit Pro pyöröt

Hame on helppotekoinen, se neulotaan viistoon ja toivottavasti pitää muotonsa käytössä paremmin kuin ihan suoraan neulottu vastaava tuotos. Vyötärökaitele on neulottu poimimalla silmukat ylälaidasta ja tein sen 2o2n-joustinneuleella ja minun tiukalla käsialalla neulottuna tähän ei tarvita edes kuminauhaa.


Sen verran mukavaa tämän tekeminen oli, että saatanpa jossain vaiheessa tehdä toisenkin Lanesplitterin. Nyt on kuitenkin kyhäilyt osaltani kyhäilty ja valmista tuli jopa päivän etuajassa. Homma on nyt niin sanotusti paketissa!


12 kommenttia:

 1. Aivan ihana hame! Piti käydä heti tsekkaamassa ohje ja menee itsellänikin to do -listalle, vaikka en oikeastaan hameihminen olekaan.

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno! En ole koskaan hametta itse neulonut,mutta nyt taisi kipinä syttyä :) Ja onnea KYHin loppuun saattamisesta!

  VastaaPoista
 3. Ihana hamonen! Tuo on just semmonen malli, jossa on sitä jotain! Jos osaisin käyttää neulehametta, niin juuri tuon mallin tekisin, vaan eipä noita entisiäkään neulehameita ole tullut pidettyä.

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno hame! Ja sopii kuin nakutettu! Tuollaista voisi itsekin käyttää.... hmmmhh...

  VastaaPoista
 5. Onpas tosi kiva hame! Ja niin kauniit väritkin. :) Jos ei olisi noita liikakiloja niin paljon, voisin minäkin pian innostua...

  Ihailen teitä kaikkia KYHäilijöitä, jotka olette saaneet niin paljon aikaan kurinalaisesti aikatalussanne.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut! Kaikki kyhäilyt valmiina. Mä kyllä tiesin sun siihen pystyvän ihan kevyesti. Meilä täällä tikuttaa yötä myöten sukkaa (Lue: odottelee kissaa kotiin) ja kolme työtä jää silti kesken.
  Hamonen on ihana!

  VastaaPoista
 7. Onnea KYHäilyjen valmistumisesta! Hame on kyllä todella kivan näköinen, ihana!

  VastaaPoista